Caz şocant în Suceava. Un motociclist mort într-un accident a fost JEFUIT până să fie dus la morgă

Dezvăluiri şocante, în urma unui accident mortal produs în localitatea Miroslovești din Iaşi. Simion Zafiu, un tânăr motociclist, a fost jefuit, după ce a murit într-un accident înfiorător. Până să ajungă la morgă, au dispărut bunurile motociclistului: actele, ceasul de la mână, borseta cu bani şi un lănţişor de aur de la gât.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 06:10
Caz şocant în Suceava. Un motociclist mort într-un accident a fost JEFUIT până să fie dus la morgă

Jaful ar fi avut loc sub ochii poliţiştilor, însă părinţilor motociclistului li s-ar fi cerut discreţie referitor la jaf, relatează stiridinbucovina.ro.

Deocamdată, poliţiştii nu au reuşit să dea de urma bunurilor, după ce părinţii lui Simion Zafiu au reclamat dispariţia banilor şi a celorlalte obiecte aflate asupra fiului lor.

Un motociclist din Suceava, fost campion la karate al Danemarcei, a murit într-un cumplit accident

Accidentul a avut loc pe 23 iunie pe drumul european E85, în localitatea Miroslovești din Iaşi. Din primele cercetări, poliţiştii spun că motociclistului Simion Zafiu s-ar fi angajat într-o depăşire regulamentară, moment în care a fost acroşat de şoferul unui camion ce nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers către stânga, spre o balastiera din localitate.

Simion Zafiu a murit pe loc în urma impactului violent. La faţa locului au intervenit poliţiştii şi specialişti criminalişti. Accidentul a devenit subiectul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Iniţial, poliţiştii ieşeni au spus iniţial că tânărul motociclist ar fi provocat accidentul, după ce ar fi pătruns pe contrasens. Ulterior, au ajuns la concluzia că şoferul basculantei a fost cel care a provocat tragedia.

Prietenii lui Simion Zafiu, motociclişti din grupul Bikers for Humanity România, au transmis un mesaj în care au deplâns pierderea colegului lor în accident.

„L-am pierdut pe SIMI! E atât de nedreaptă viața. Suntem în stare de șoc! Un om atât de bun și frumos, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și un uriaș apetit de a face bine semenilor lui. Simion Zafiu, nu s-au inventat cuvinte care să exprime regretul nostru. Suntem alături de familie și de prietenii de la North Gang Riders – MC. Condoleanțe!” se arata in postare.

Caz halucinant în Suceava. Rudele unui mort de coronavirus au scos trupul din sicriul sigilat, pentru priveghi