Caz șocant în Timiș! Scafandrii au recuperat cadavrul unui bărbat care a decedat în timp ce se afla la pescuit

Un bărbat în vârstă de 71 de ani și-a pierdut viața în timp ce de afla la pescuit. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost recuperat de scafandrii.

23 oct. 2022, 11:13
Caz șocant în Timiș! Scafandrii au recuperat cadavrul unui bărbat care a decedat în timp ce se afla la pescuit

Incident tragic în Timiș! Un bărbat în vârstă de 71 de ani care a mers să se relaxeze la pescuit pe o baltă de la marginea municipiului și-a pierdut viața.

Citește și Accident grav în Vâlcea. Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pompierii din cadrul Detaşamentului Lugoj au fost solicitaţi să intervină pentru căutarea bărbatului care a dispărut.

La faţa locului a fost trimis echipajul de scafandri din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara, iar la misiunea de căutare au participat mai mulți pompieri, poliţişti şi jandarmi, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş,

Bărbatul a fost găsit de scafandrii după aproximativ două ore de căutări. După ce a fost scos din apă, medicii de la Serviciul de Ambulanță i-au aplicat manevrele de resuscitare, însă din păcate aceste nu au avut niciun efect așa că în cele din urmă, i-au constatat decesul.

Citește și Tragedie în Bucegi. O femeie de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut 200 de metri în gol