Caz șocant la Botoșani! O femeie și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la balcon. Ulterior femeia a amenințat că se va sinucide

Momente teribile au avut loc la un hotel din Botoșani. O femeie și-a aruncat copiii de la balcon și ulterior a amenințat că se va sinucide.

21 aug. 2023, 08:50
Caz șocant la Botoșani! O femeie și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la balcon. Ulterior femeia a amenințat că se va sinucide

Orașul Botoșani a fost cutremurat de o situație tragică, întâmplată la un hotel din oraș. O femeie și-a aruncat copiii de 2 și respectiv 3 ani de la balcon și după a a amenințat că se va sinucide.

Citește și: Circulație îngreunată la metrou, între Berceni și Pipera! Metrorex anunță probleme tehnice

„La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copiii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, comform anchetatorilor.

Momentele șocante au avut loc la puțin timp după miezul nopții. Femeia de 23 de ani închiriase o cameră la motelul din Botoșani. Recepționerul a fost martor la întreaga tragedie. Conform spuselor acestuia, după doar câteva minute din momentul în care au intrat în cameră, femeia şi-a aruncat copiii de la etaj.

„Am văzut ceva, ca un cearșaf, și erau, de fapt, copiii”, a declarat el.

În urma impactului, băiatul de 2 ani a murit pe loc, iar cel de-al doilea se luptă să supraviețuiască. Mama ucigașă a vrut să sară, şi ea, de la etaj, dar a fost imobilizată de echipele de intervenție. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, o ambulanță dar și un negociator.

Negociatorul este cel care a vorbit cu ea, în timp ce în cameră s-a strecurat un ofițer de pompieri.Femeia, ținută strâns de doi pompieri după ce a fost scoasă din cameră, a repetat continuu: „N-am vrut să le fac nimic rău! N-am vrut să le fac nimic rău!”

Negociatorul a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Conform IPJ Botoşani, după aproximativ două ore de discuţii, „s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului, în locul în care se afla aceasta” .

Ulterior, aceasta a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. Poliţiştii au deschis în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor şi tentativă la omor.

Citește și: Șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, la un pas să provoace alt accident, cu o zi înainte de tragedie