Circulație îngreunată la metrou, între Berceni și Pipera! Metrorex anunță probleme tehnice

Metroul din București circulă cu întârziere pe ruta Berceni-Pipera. Metrorex a anunțat luni dimineață că se confruntă cu probleme tehnice din cauza unui tren care a rămas blocat.

21 aug. 2023, 08:01
Circulație îngreunată la metrou, între Berceni și Pipera! Metrorex anunță probleme tehnice
Circulație îngreunată la metrou, între Berceni și Pipera!

Circulație îngreunată la metrou, între Berceni și Pipera! Trenurile circulă la interval de 10 minute între Berceni și Pipera din cauza unor probleme tehnice.

Citește și Un nou incident la metrou. Călătorii s-au autoevacuat de urgență

Metrorex anunță că circulația este întreruptă în stația Dimitrie Leonida, din sudul Capitalei din cauza unui tren care a rămas blocat în timp ce ieșea din zona de parcare.

”Metrorex informează că pe Magistrala 2 trenurile de metrou circulă până la stația Dimitrie Leonida, la un interval aproximativ de 10 minute. Între stațiile Dimitrie Leonida și Berceni circulația este întreruptă din cauza unei defecțiuni produse la unul din trenurile care ieșea din hala de parcare și care a rămas imobilizat în cale. Personalul Metrorex intervine pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale. Prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții Metrorex.

Citește și Alertă la metrou. Un bărbat s-a legat cu cătușe de șine în stația Piața Unirii