Caz șocant la Buzău! Două eleve au fost atacate de un câine periculos în drum spre școală!

Două fete din municipiul Buzău au fost, marți, la un pas de tragedie. Cele două fete au fost atacate de un câine în timp ce se îndreptau spre școală. Una dintre ele a fost mușcată, iar cealaltă a scăpat doar cu hainele rupte.

15 feb. 2022, 21:41
Caz șocant la Buzău! Două eleve au fost atacate de un câine periculos în drum spre școală!

În cursul zilei de marți, jandarmii din Buzău au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că un câine a atacat două eleve care se deplasau spre un liceu din oraș. Uneia dintre fete, câinele i-a rupt hainele, iar pe cealaltă a mușcat-o.

CITEȘTE ȘI: Sfârşit tragic pentru o femeie din Vâlcea. A fost ucisă de câinele vecinilor

Echipajul de jandarmi ajuns la fața locului a identificat animalul periculos, a solicitat sprijinul autorităților competente, dar, până la sosirea acestora, câinele a intrat într-o curte din apropiere. Cu acordul proprietarei imobilului, echipa de ecarisaj a reușit să captureze câinele și să îl transporte la un adăpost.

CITEȘTE ȘI: Angajata unui supermarket din Constanţa, muşcată de un scorpion. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital

”Astăzi, 15.02.2022, Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău a fost sesizat prin 2 apeluri 112, despre faptul ca un câine a atacat 2 eleve care se deplasau către liceu, rupându-i hainele uneia dintre ele, iar cealaltă minora a fost muscata. Echipajul de jandarmi trimis în zonă a reușit să identifice animalul periculos, a solicitat sprijinul autorităților competente, dar până la sosirea acestora, câinele s-a refugiat într-o curte din apropiere. Având acordul proprietarei imobilului, speriată de agresivitatea animalului, echipa de ecarisaj a reușit să captureze câinele și să îl transporte la un adăpost.În urma verificărilor efectuate după capturarea animalului, nu s-a putut stabili dacă acesta are un proprietar”, se arată într-un comunicat emis de IJJ Buzău.