Sfârşit tragic pentru o femeie din Vâlcea. A fost ucisă de câinele vecinilor

O femeie din judeţul Vâlcea a fost ucisă de câinele vecinilor. Animalul a scăpat din lanţ şi a muşcat-o de picior şi mână. Din cauza rănilor suferite, femeia a murit.

25 nov. 2021, 11:10
Sfârşit tragic pentru o femeie din Vâlcea. A fost ucisă de câinele vecinilor

Sfârşit tragic pentru o femeie din Vâlcea. Aceasta a murit după ce a fost ucisă de câinele vecinilor săi.

Sfârşit tragic pentru o femeie din Vâlcea. A fost ucisă de câinele vecinilor

Tragedia s-a petrecut în comuna Stoeneşti, judeţul Vâlcea. Femeia a mers la vecinii săi pentru a-şi lua o găină. În momentul în care a văzut-o în curte, unul dintre Rottweilerii vecinilor s-a repezit şi a rupt lanţul cu care era legat. Acesta a muşcat-o pe femeie de picior şi mână. Victima suferea de varice şi a pierdut mult sânge în urma muşcăturilor.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Citeşte şi Copil de trei ani mușcat de față de un câine, în apă în staţiunea Mamaia

Băieţel de 3 ani din Mangalia, ucis de câinele familiei

Un băiat de doar trei ani din Mangalia şi-a pierdut viaţa, după ce a fost muşcat de câinele familiei. Este vorba despre un câine din rasa Presa Canario, în vârstă de cinci ani.

Poliţiştii şi medicii au fost alertaţi printr-un apel la 112. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, copilul nu a rezistat. Patrupedul stătea într-un ţarc, iar la un moment dat bunica copilului s-a dus să-l hrănească. Băieţelul s-a strecurat printre picioarele ei şi a intrat la căţel. Animalul s-a speriat şi l-a muşcat de cap. Rudele au sunat imediat după ajutor, dar a fost prea târziu.

Băieţelul de trei ani era singurul copil al familiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal. Poliţiştii şi procurorii urmează să ia toate măsurile ce se impun în acest caz.

SCENE ȘOCANTE! Fetiţă de 12 ani, muşcată de faţă de un Husky în Alba. Proprietara câinelui a făcut infarct şi a murit!