Caz șocant la Constanța! Un pacient suspect de COVID s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul cinci al spitalului

Caz șocant la Spitalul din Constanța. Un bătrân de aproximativ 79 de ani a murit, duminică dimineaţa, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unității medicale.

28 feb. 2021, 10:02
Caz șocant la Constanța! Un pacient suspect de COVID s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul cinci al spitalului

Caz șocant la Constanța! Un pacient suspect de COVID s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul cinci al spitalului

Un bătrân de aproximativ 79 de ani a murit, duminică dimineaţa, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unității medicale.

Bărbatul avea cancer la colon și era suspect de coronavirus. Intrase în contact cu un confirmat cu COVID.

Pacientul fusese operat la Spitalul din Constanța și intervenția fusese o reușită. Totuși, duminică dimineața a decis să-și ia viața, aruncându-se de la etajul cinci al spitalului.

Medicii au intervenit de urgență și i-au acordat primul ajutor. Din păcate, însă, eforturile acestora au fost în zahar. Omul nu a mai putut fi readus la viață și a fost constatat decesul.

Bărbatul era contact al unui infectat cu coronavirus, dar încă nu fusese stabilit cu exactitate dacă avea sau nu infecția.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Un alt caz extrem la un pacient cu COVID s-a petrecut în Galați

Nu e primul caz de acest gen. În luna decembrie, un bărbat de 68 de ani, infectat cu coronavirus, s-a sinucis într-un salon al Spitalului Județean din Galați.

Un pacient infectat cu coronavirus a fost găsit spânzurat într-un salon al Spitalului Judeţean Galaţi. Bărbatul de 68 de ani a fost găsit decedat de către medicul de garda care a inceput imediat manevre de resuscitare. Din păcate, nu a putut să-l salveze. Reprezentanţii spitalului au sunat la 112 şi au alertat Poliţia.

„Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost la ora 6.10, a venit de la secția ATI. Medicul de gardă de la Secția reanimare a Spitalului Județean a anunțat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secției, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Polițiștii au mers la fața locului, s-au făcut primele verificări și s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.