Caz şocant la Prahova. Un şofer băut, implicat într-un accident rutier, a decedat în sediul poliţiei

E alertă în Prahova. Un bărbat de 67 de ani a murit în sediul secţiei de Poliţie din comuna Valea Călugărească în timp ce era audiat. Şoferul fusese implicat într-un accident auto.

05 mart. 2021, 23:20
Caz şocant la Prahova. Un şofer băut, implicat într-un accident rutier, a decedat în sediul poliţiei

Caz şocant la Prahova.  Un şofer băut, implicat într-un accident rutier, a decedat în sediul poliţiei. La scurt timp după incidentul în care au fost implicate trei maşini, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru prelevarea de probe biologice.

Caz şocant la Prahova. Un şofer băut, implicat într-un accident rutier, a decedat în sediul poliţiei

A rămas câteva ore sub supravegherea medicilor care i-au acordat îngrijiri medicale. Fusese uşor rănit la mână în accident, spun poliţiştii. După externare, a fost condus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat, împreună cu ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident.

Citeşte şi: Situaţie miraculoasă. Un motociclist declarat decedat şi-a revenit chiar înainte de autopsie!
”În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21:00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical. Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.  Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bărbatul a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, scrie Bogdan Bănică.

La momentul redactării acestei știri se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Citeşte şi: Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul soției criminalului din Onești