Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul soției criminalului din Onești

Soția lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, rămâne în arest.

05 mart. 2021, 17:10
Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul soției criminalului din Onești

Tribunalul din Bacău a judecat contestația femeii, care ceruse arest la domiciliu. În cele din urmă, s-a decis ca femeia să rămână în continuare în arest preventiv, potrivit Antena3.

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost uciși luni seara de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat pentru că fusese evcuat.

Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc și altul la spitalul din Onești.

Gheorghe Moroşan a fost detubat de medici. Criminalul de la Oneşti a fost audiat de procurori pe patul de spital

Bărbatul acuzat că i-a ucis pe cei doi muncitori a fost detubat vineri de medicii de la Spitalul Județean din Bacău. Aceștia au anunțat că procurorii pot relua procedurile judiciare.

„În cursul acestei după-amiezi, pacientul a fost detubat, iar medicii, după ce au analizat starea lui, au anunţat parchetul că se pot relua procedurile judiciare”, au transmis vineri reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău. Pacientul rămâne în continuare în monitorizare la secția ATI.

„În dimineaţa zilei de azi, pacientul a fost detubat, starea de sănătate e in ameliorare usoara. Putem putem comunica cu el. Nu are voie sa manance pentru ca e operat abdominal. Daca situatia se mentine poate fi transferat pe sectia de chirurgie in 2-3 zile”, a precizat unul dintre medicii care se ocupă de Moroşan.

Poliția a anunțat că cel care i-a ucis pe cei doi muncitori are mai multe antecedente penale. În 2001 a fost condamnat la șase luni închisoare pentru vătămare corporală gravă, după ce a desfigurat un bărbat cu care se afla într-un conflict mai vechi.

Victima a pierdut trei dinți și a suferit plăgi, contuzii și echimoze, după ce Moroşan l-a lovit cu capul în față, trântindu-l în șanțul din apropiere și lovindu-l în continuare cu o furcă. Din fericire, mai mulţi martori au intervenit şi l-au salvat din mâinile agresorului.

În urma incidentului, victima a avut nevoie de 15-16 zile de îngrijiri medicale, potrivit datelor reținute în hotărârea judecătorească.

În fața instanței, Moroșan a invocat legitima apărare, susținând că ar fi apucat coarnele furcii cu mâna, pentru a nu fi lovit, moment în care celălalt bărbat s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut cu fața de podeț.