Caz șocant! O româncă și-a vândut fetița unui bărbat de 70 de ani. Aceasta ar fi luat 90.000 de euro

O româncă în vârstă de 27 de ani și-a vândut propria fiică unui bărbat de 70 de ani. Aceasta ar fi primit de-a lungul timpului aproximativ 90.000. Tatăl este și el implicat în infracțiune, iar acum este căutat de poliție, doarece a luat fetița cu el și a fugit.

02 mart. 2023, 19:36
Caz șocant! O româncă și-a vândut fetița unui bărbat de 70 de ani. Aceasta ar fi luat 90.000 de euro

Un caz șocat a avut loc în Franța, iar în centrul atenției se află o româncă în vârstă de 27 de ani, care este suspectată de faptul că alături de partenerul ei și-ar fi vândut fetița pentru 90.000 de euro. Fetița, în vârstă de numai 12 ani, ar fi fost vândută unui bărbat de 70 de ani. Mama acesteia și pensionarul au fost arestați, însă tatăl fetiței a reușit să fugă, luând și copilul cu el, iar în prezent sunt căutați de poliție, informează, Le Parisien.

Citește și: Catrinel Menghia, petrecere pe cinste pentru fetița ei. Micuța Caroline a împlinit patru ani: „Cel mai drăguț monstru din lume”

În data de 22 februarie 2023, o investigație judiciară a fost declanșată pentru a cerceta exact situația, a confirmat pentru agenția de presă AFP o sursă din anchetă.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost cercetat, fiind suspectat de agresiune sexuală asupra unui minor. Pe de altă parte, mama fetiței este urmărită penal pentru trafic de persoane. Având în vedere aceste acuzații, cei doi au fost plasați în arest preventiv, informează Nieuwsblad.

Fetița a fost traficată pe parcursul mai multor ani

Presa din Hexagon a relatat că pensionarul a fost prin în flagrant chiar în momentul comitea infracțiuni față de minoră. Totul s-a întâmplat într-un cinematograf din Paris. La fața locului să aflau și cei doi părinți ai fetiței. Infracțiunile ar fi fost comise pe o perioadă mai lungă de timp, de-a lungul mai multor ani, timp în care bărbatul de 70 de ani le-ar fi dat părinților aproape 90.000 de euro.

Bătrânul a încercat să se apere, spunând polițiștilor că le-a dat părinților acești bani din„generozitate”, pentru a-i ajuta. Anchetatorii nu au crezut niciun cuvânt din afirmația acestuia.

Și mama și tatăl fetei sunt de origine română. În prezent tatăl este căutat de poliție. Acesta a fugit, luând și minora de 12 ani cu el.

Citește și:  De la Nisipurile de Aur direct la spital! O fetiță de 8 ani a avut esofagul ars din cauza unui suc de fructe băut în hotel