Catrinel Menghia, petrecere pe cinste pentru fetița ei. Micuța Caroline a împlinit patru ani: „Cel mai drăguț monstru din lume”

Catrinel Menghia, petrecere pe cinste pentru fetița ei. Micuța Caroline Léon a împlinit vârsta de patru ani, iar vedeta s-a gândit să o serbeze într-un mod inedit. A costumat-o într-un "monstru drăguț".

02 mart. 2023, 11:06

Catrinel Menghia, petrecere pe cinste pentru fetița ei. Caroline Léon, fetița lui Catrinel Menghia și producătorul italian Massimiliano Di Lodovico, a fost îmbrăcată precum Wednesday Addams și a fost extrem de fericită.

Citește și: Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au făcut furori pe covorul roşu de la Cannes. Ce ţinute spectaculoase au ales româncele

Catrinel Menghia, petrecere pe cinste pentru fetița ei

Fotomodelul n-a rezistat și a postat și câteva fotografii de la petrecere, iar în câteva dintre ele apare și tatăl fetiței, dar și un mesaj emoționant. „La mulți ani de 4 ani celui mai drăguț monstru din lume. Aduci atât de multă fericire și bucurie vieții noastre, te iubim”, au fost cuvintele lui Catrinel Menghia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catrinel Marlon (@catrinelmarlon)

Printre vedetele care au sărit cu mesajele de felicitare s-a numărat Mihaela Rădulescu, care i-a trimis o inimioară lui Catrinel, dar și Lili Sandu, care i-a urat La mulți ani, micuței prințese. Nici Laura Cosoi n-a stat pe tușă, ea a trimis un mesaj în care a scris „Sănătate și fericire”, iar Christina Ich a notat: „La mulți ani, beauty”.

Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia

„Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”, a scris Angela Martini, care nu dă nume, dar se referă la „două femei originare din România, una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă stă la Roma. Ambele sunt mame și sunt două foste modele românești”, care „se urăsc de moarte de mulți ani!”, a mai detaliat soţia lui Dragoş Săvulescu.

E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni.

Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani. Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică!

Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie!

Din păcate vorbesc de două femei originare din România. Ambele! Mai mult, ambele sunt mame! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :))

Acum, amândouă mă urăsc! Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? 🙂 Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele! Desigur, VA CONTINUA!”, a scris Angela Martini.