De la Nisipurile de Aur direct la spital! O fetiță de 8 ani a avut esofagul ars din cauza unui suc de fructe băut în hotel

O fetiță de 8 ani a suferit arsuri interne grave după ce a băut un suc de fructe într-un hotel din Nisipurile de Aur. Aceasta a ajuns de urgență la spital unde a fost internată la terapie intensivă.

28 feb. 2023, 18:21
De la Nisipurile de Aur direct la spital! O fetiță de 8 ani a avut esofagul ars din cauza unui suc de fructe băut în hotel

O fetiță de doar opt anișori a ajuns la spital cu arsuri interne după ce a băut suc de fructe într-un hotel din Nisipurile de Aur. Toată povestea a fost relatată de părinții acesteia pentru Nova TV. Sucul de fructe consumat de fetiță era îmbuteliat.

Citește și: Incident grav la o grădiniță din Deva. O fetiță de șase ani a fost opărită cu apă fierbinte

Fetița a ajuns în stare destul de gravă la spital, unde medicii din secia de terapie intensivă a Spitalului Saint Marina din Varna au tratat-o. Aceasta a fost internată mai mult de o săptămână. Mama fetiței,  Tanya Koleva, a povestit că fiica ei Radostina a consumat sucul și la doar câteva secunde mai târziu a acuzat că simte o senzație puternică de arsură în gură și gât. La scurt timp, din gura micuței a început să iasă spumă.

Fetița de 8 anișori are esofagul și stomacul afectat

Tatăl acesteia  a povestit că angajații hotelului au declarat că nu au avut niciodată o problemă cu acest tip de băutură. Din păcate, fetiței i-a fost afectat esofagul, dar și o parte a stomacului. Medicii au depus un raport la poliție, iar întreaga cantitater de suc din hotel a fost confiscată și dată spre examinare. Totodată, agenția care se ocupă cu siguranța alimentelor a efectuat verificări atât în cadrul hotelului, cât și la producătorul băuturii de frute. Toate cantitățile din lot au fost suspendate de la vânzare și scoase de pe piață.

Citește și: O fetiţă de 11 ani din România, printre cele mai bune balerine din lume! Rebeca Zamfir, considerată o „minune a baletului”