Caz şocant! Un actor a încercat să îşi ucidă soţia în biserică! Enoriaşii au sărit în ajutorul femeii

Caz șocant în Constanța! Un actor și-a strâns de gât soția chiar în Bisercă! Doar intervenția în forță a poliției a scăpat-o pe femeie cu viață din mâinile bărbatului care o terorizează. Acesta are patru dosare pe numele lui și ordin de protecție însă nu ține cont de nimic. 

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 10:44
Caz şocant! Un actor a încercat să îşi ucidă soţia în biserică! Enoriaşii au sărit în ajutorul femeii

Din momentul în care bărbatul a început să consume alcool, familia acestuia nu mai are linişte. Actorul are deja patru dosare la poliţie pentru violenţe în familie, dar şi un ordin de restricţie emis pe numele său pe care l-a încălcat în data de 10 ianuarie 2020, atunci când s-a dus peste soţia sa care se afla într-o biserică alături de copii săi.

Bărbatul, vizibil băut s-a apropiat de soţia sa, iar pentru că femeia nu a dorit să îi vorbească, aceasta s-a enervat şi a încercat să o strângă de gât. A fost nevoie ca băieţelul să se pună între cei doi, iar martorii să sară în ajutor pentru ca bărbatul să fie pus la punct.

Instanţa a hotărât ca pe numele bărbatului să fie emis un alt ordin de restricţie valabil pe şase luni, în timp ce soţia sa a cerut ca bărbatul să fie internat în spital, fără voia sa, pentru a fi tratat pentru afecţiunea de alcoolism.