Caz straniu în Braşov: o femeie cere decopertarea unei jumătăţi de stradă, asfaltată în campania electorală

O situaţie bizară a apărut la Braşov, acolo unde o femeie, proprietara unei jumătăţi de drum, a cerut autorităţilor să decoperteze porţiunea ce îi aparţine, după ce în timpul campaniei electorale toată strada fusese asfaltată peste noapte.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 07:14
Caz straniu în Braşov: o femeie cere decopertarea unei jumătăţi de stradă, asfaltată în campania electorală

Deși locuitorii din zonă s-au bucurat în momentul în care a fost asfaltată porțiunea de drum, lucrurile s-au schimbat. O lună mai târziu, asfaltul a dispărut, iar acum șoferii trebuie să conducă cu mare atenție din cauza gropilor, informează Digi24.

„Subit, acum două nopți au decopertat-o și aia a fost tot”, a povestit o vecină.

„Și-o fi luat asfaltul înapoi, probabil”, zâmbește un șofer, care face haz de necaz.

Banda de drum pe care a fost scos asfaltul, într-o noapte, este proprietate privată. Cea care o deține a reclamat că modernizarea a fost făcută fără autorizațiile necesare.

„M-am adresat Poliției Locale, Primăriei și I.P.J.-ului Brașov să văd în ce condiții au fost realizate respectivele lucrări. Au considerat că a fost făcută o greșeală de către cei care se ocupă de asfaltarea zonei”, a declarat Claudia Dobrănel, proprietară.

Firma angajată de Primărie să repare jumătate de drum a turnat asfalt pe toată strada. Administrația locală spune că nu va plăti pentru lucrările făcute în plus și nici pentru scoaterea asfaltului de pe proprietatea privată.

„În momentul în care am fost sesizați cu privire la lucrările care s-au executat acolo, am solicitat firmei să readucă acel tronson de stradă la starea inițială. Acolo municipalitatea este într-un proces cu un proprietar care deține o cotă parte din acel tronson de stradă”, a explicat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Brașov.

Proprietara jumătății de stradă a anunțat că așteaptă o ofertă de cumpărare din partea Primăriei, conform sursei citate.

Foto: captură video Digi24

Citeşte şi: Ministrul Transporturilor: Până la finalul anului se va ordinul de începere şi pentru tronsonul 3 al Centurii Capitalei