Caz straniu în Botoşani. Un tânăr a fost împuşcat la o partidă de vânătoare

Evenimentul s-a petrecut joi seară, când tânărul a chemat chiar el poliţia şi ulterior ambulanţa, pentru a fi transportat la spital.

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 06:13

Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că se afla la un grătar împreună cu un prieten, când a auzit un zgomot puternic, care părea împuşcătură, şi o durere în zona omoplatului, dar nu a acordat atenţie şi abia când a ajuns acasă a remarcat că este împuşcat. 

„Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că acesta, in timp ce se afla pe un teren limitrof unei zone împădurite din localitatea Oneaga, comuna Cristești, împreună cu un prieten, a auzit un zgomot specific unei arme de foc și a simțit durere în zona umărului. Ulterior, s-a deplasat la domiciliul său, unde a realizat că are o alică in umăr, motiv pentru care a apelat 112″, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (SAESP) Botoșani, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să se dispună măsuri.

Incidentul a trezit suspiciunile poliţiştilor în contextul în care în urmă cu două zile, în aceeaşi zonă, a avut loc un conflict între câţiva vânători şi trei bărbaţi suspectaţi că ar fi braconieri.