Caz tragic! Polițist criminalist, împușcat mortal de soție. Femeia și-a luat apoi viața cu aceeași armă

Caz incredibil în Washington DC. Un polițist criminalist, cu o experiență de peste 10 ani, a fost împușcat mortal de propria soție, care a decis apoi să-și ia viața cu aceeași armă.

30 nov. 2020, 10:43
Caz tragic! Polițist criminalist, împușcat mortal de soție. Femeia și-a luat apoi viața cu aceeași armă

Polițist criminalist, împușcat mortal de soție. Femeia și-a luat apoi viața cu aceeași armă

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite de un membru al familiei. Detectivul criminalist, Timothy Eugene Francis, și soția lui, Christina Lynn, au fost găsiți morți în locuința lor din Maryland, după ce ruda lor a încercat o zi întreagă să îi contacteze.

Potrivit polițiștilor, Christina (41 de ani) i-a luat arma soțului (50 de ani) și l-a împușcat, apoi s-a sinucis.

Înainte cu 12 ore de tragicul eveniment, femeia a postat pe Facebook mai multe mesaje ciudate și un videoclip cu nunta lor.

În postări, ea mărturisea că are probleme în căsnicie și că lumea ar trebui să-și aducă aminte de cei șase ani pe care ei i-au petrecut împreună, nu de ce urma să facă, potrivit WashingtonPost.

„Am avut 6 ani frumoşi împreună, care ar trebui să aibă prioritate asupra a tot ceea ce voi face. Te iubesc. Tu şi eu aparţinem împreună şi vom fi împreună întotdeauna. Tim și Christina Francis împreună”, a scris femeia.

Femeia a mai postat o fotografie alături de cei doi copii ai lor, în care a atașat mesajul „mândria și bucuria noastră”.

Departamentul de Poliție Metropolitană din districtul Columbia și-a prezentat condoleanțele și l-a lăudat pe Timothy ca ofițer extraordinar, cu 20 de ani de muncă şi zeci de cazuri rezolvate la activ.

„Det. MPD. Timothy Francis, a fost împușcat și ucis în mod tragic, într-o crimă domestică. Suspectul a fost găsit, de asemenea, decedat și anchetăm în prezent acest caz. Det. Francis a avut 20 de ani de serviciu. Gândurile și rugăciunile noastre se adresează familiei și celor dragi”, au scris colegii poliţistului.

Citiți și Aniversare de coșmar pentru un copil de cinci ani. Și-a pierdut ambii părinți din cauza COVID-19

Citiți și New York City redeschide școlile primare şi testează elevii. Gimnaziile şi liceele rămân închise