Cazul bloggăriţei Gabby Petito. Medicul legist a stabilit că a fost ucisă, iar logodnicul ei a dispărut

Cazul bloggăriţei Gabby Petito. Trupul găsit duminică în Parcul Național Grand Teton din statul american Wyoming îi aparține tinerei. Aceasta a fost dată dispărută după ce logodnicul ei s-a întors acasă dintr-o excursie prin țară fără ea, informează BBC.

22 sept. 2021, 16:55
Cazul bloggăriţei Gabby Petito. Medicul legist a stabilit că a fost ucisă, iar logodnicul ei a dispărut
Cazul bloggăriţei Gabby Petito

Cazul bloggăriţei Gabby Petito. FBI-ul a confirmat informația, iar un medic legist a stabilit că moartea ei a fost omucidere, însă nu a explicat cum a murit. Alte informații despre examinarea post-mortem nu au fost făcute publice.

Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, vizita Parcul Național Teton alături de logodnicul ei, Brian Laundrie, în vârstă de 23 de ani.

Cazul bloggăriţei Gabby Petito. Logodnicul tinerei a dispărut

Poliția îl cauză în prezent pe Laundrie, care a dispărut săptămâna trecută. El nu a fost pus sub acuzare, însă este considerată „persoană de interes în caz”.

Medicul legist al comitatului Teton, doctorul Brent Blue, a confirmat că rămăsițele umane găsite îi aparțin lui Gabrielle Venora Petito. Potrivit primelor concluzii ale medicului, cauza morții este omucidere„, a anunțat pe Twitter biroul FBI din Denver.

Citeşte şi: Bloggeriţă antivaccin, interzisă pe Instagram după ce a lins un cărucior în supermarket. Videoclipul a făcut furori pe reţelele de socializare – VIDEO

Gabby Petito și Brian Laundrie porniseră în luna iulie într-o excursie prin țară, însă pe 1 septembrie tânărul s-a întors la locuința lor din Florida, la volanul mașinii tinerei, dar fără ea. El nu a luat legătură cu poliția sau familia lui Gabby Petito după ce s-a întors. În data de 10 septembrie, familia tinerei a dat-o dispărută.

Familia lui Brian Laundrie a anunțat în weekend că tânărul a dispărut. Potrivit lor, el a plecat într-o excursie pe 14 septembrie și nu s-a mai întors. Autoritățile din Florida au început căutarea lui într-o rezervație naturală care se întinde pe mii de hectare în apropierea orașului său natal North Port, sccrie Digi24.ro.