Cazul care a revoltat Italia. O fată de 13 ani din România, căre acuzase dureri de stomac la școală, era de fapt însărcinată. Ce au descoperit autoritățile familia copilei

O fată de numai 13 ani, din România, care a emigrat cu familia în Italia, a acuzat dureri de stomac la școală, iar la spital medicii au aflat oripilați că este însărcinată. Autoritățile au descoperit situația gravă în care se afla copila.

30 nov. 2021, 15:44
Cazul care a revoltat Italia. O fată de 13 ani din România, căre acuzase dureri de stomac la școală, era de fapt însărcinată. Ce au descoperit autoritățile familia copilei

O fată de numai 13 ani din România, stabilită cu familia în Italia, a acuzat dureri de burtă la școală, iar profesoara a chemat ambulanța care a transportat-o la spital.

Medicii au aflat că de fapt copila de  13 ani era de fapt însărcinată, situație pe care a ascunsă o bună perioadă de timp. Copila a fost internată la secție de Obstetrică și Ginecologie a instituției medicale, apoi personalul medical  alertat Serviciul Social şi Tribunalul pentru Minori.

Bărbat ucis de o fată de 16 ani pe care o sechestrase şi încerca să o violeze

La câteva ore după internarea acesteia s-au prezentat la spital o femeie în vârstă de 56 de ani și un bărbat de 54, care au susținut că sunt bunicii paterni ai fetei. Copila nu a fost niciodată recunoscută de tată.

Autoritățile au descoperit că fata locuia în condiții precare, într-o baracă din Bari, alături de un tânăr mult mai mare decât ea, în vârstă de 19 ani.

Nu este singurul caz de acest gen petrecut în Italia. Recent, în localitatea Treviso, două eleve care învaţă la aceeaşi şcoală, de 12 şi respectiv 13 ani, tot din România, au rămas însărcinate. Prima a abandonat şcoala după ce a născut, iar ce tânăra de 13 ani, care avea o relaţie cu un băiat de 15 ani, a devenit ulterior mamă, relatează Adevarul.ro.

O fată de 15 ani a murit şi alţi patru tineri sunt răniţi după ce mașina condusă de o șoferiță de 20 de ani a lovit un copac VIDEO

O fată de 15 ani a murit şi alţi patru tineri sunt răniţi după ce mașina condusă de o șoferiță de 20 de ani a lovit un copac. Şoferiţa, o tânără de 20 de ani, din comuna Radovan, şi trei pasageri răniţi cu vârste de 14, 15 şi 20 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

O fată de 15 ani a murit în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat mai în vârstă, în mașină
„Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că este vorba de un autoturism care a părăsit partea carosabila. Au fost identificate şase victime: patru au avut traumatisme uşoare, o persoană nu are nimic şi o persoană de sex feminin era în stop cardio respirator”, a informat ISU Dolj.

Din păcate, o fată de 15 ani pasageră în autoturism a murit.

„Şoferiţa nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.