Cazul crimelor din Gorj. Legiştii au stabilit cum a murit poliţista care şi-a ucis bebeluşul şi mama. Rezultatul necropsiei

Sicriele celor trei victime ale masacrului din Gorj au fost depuse la o capelă din Târgu Jiu. Înmomântarea va avea loc miercuri, dar poliţista care şi-a ucis mama şi copilul, după care s-a sinucis, nu va avea parte de o slujbă religioasă. Între timp, anchetatorii au intrat în casa în care a avut loc tragedia şi au refăcut filmul masacrului, iar medicii legişti au anunţat rezultatele necropsiei. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2018, 12:17
Cazul crimelor din Gorj. Legiştii au stabilit cum a murit poliţista care şi-a ucis bebeluşul şi mama. Rezultatul necropsiei

„Victima prezenta o plagă prin împușcare în zona capului, cu ieșire occipitală. Mama acesteia prezenta o plagă prin împușcare la nivelul toracelui drept, cu ieșire craniană, iar copilul prezenta o plagă prin împușcare frontală, cu ieșire în zona occipitală a capului. Este vorba de un singur glonț, restul fiind ricoșări ale celorlalte gloanțe”, a declarat Ramona Oprea, purtător de cuvânt al SJU, pentru igj.ro.

Crimele au avut loc duminică într-o casă din comuna Băleşti. Poliţista din localitatea Băleşti, care lucra ca agent la TF Târgu Jiu, şi-a împuşcat mortal mama cu arma soţului său, poliţist şi el, apoi s-a sinucis, dar nu înainte de a-şi împuşca şi fiul, copilul de 6 luni decedând la spital.

Soţul femeii este şi el poliţist în cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari şi deţinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale. 

Poliţista a fost găsită împuşcată, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. Descoperirea a fost făcută de soţul femeii, care fusese plecat să cumpere medicamente de la farmacia din localitate.

Femeia se afla în concediu de maternitate şi se pare că suferise o depresie severă, în urma naşterii.

Potrivit IGPR, femeia era agent de poliţie din 2006 şi fusese testată psihologic ultima dată în luna mai anul trecut, înainte de a intra în concediu maternal.