Cazul Gheboasă, varianta „America Express”. Ce mare vedetă a vrut să-şi dea demisia: „Am ajuns emoţional la capătul puterilor”

Show-urile transmise seară de seară sunt departe de glamour-ul văzut pe micile ecrane. În spate sunt multe lacrimi, nervi, răbufniri, însă contractele pe bani mulţi primează.

08 feb. 2023, 17:56
Cazul Gheboasă, varianta „America Express”. Ce mare vedetă a vrut să-şi dea demisia: „Am ajuns emoţional la capătul puterilor”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă în actualul sezon al emisiunii „America Express”. Cele două au dovedit de-a lungul edițiilor că sunt niște adversari de temut, dat fiind faptul că mai mereu cele două erau în primele locuri ale clasamentului.

Dincolo de ambiția sa, dar și a spiritului competitiv, artista mărturisește că a avut momente când ar fi vrut să plece acasă, aşa cum s-a întâmplat cu Gheboasă, la show-ul concurent, Survivor România. Dorul de fiicele sale o mistuia, iar tot ceea ce își dorea era să le întâlnească pe cele mici. În ciuda acestui dor ce o măcina, Andreea și-a găsit resursele necesare interioare pentru a putea continua și a duce până al bun sfârșit această competiție.

Puya și Melinda, experienţă şocantă la America Express. Au fost cazaţi la un şaman care practica ritualuri cu sfinţi: „E ca atunci când simți că urmează să se întâmple ceva și chiar se întâmplă. Avea gândurile încurcate”

„Nu am ajuns niciodată la capătul puterilor fizic vorbind. Ci emoțional! Mi-a fost foarte greu să fiu departe de fetițele mele dragi. La un moment dat, de dor, am vrut să plec acasă! Dar, ambiția de a ajunge cât mai departe în cursă și-a spus cuvântul și am rezistat.” a declarat Andreea Bălan pentru Viva.ro.

Având în vedere că dorul a fost mare, în momentul în care Andreea a revenit pe plaiurile mioritice, cele ce o așteptau cu bucurie și nerăbdare au fost chiar fetele sale. A vărsat lacrimi de bucurie și le-a asigurat pe fetele sale că nu va mai pleca vreodată atât amar de vreme departe de ele. Andreea nu a venit cu mâna goală! Le-a adus fiicelor sale jucării și haine. Mai apoi,  la doar câteva zile distanță de revenirea în România a plecat într-o vacanță în Bulgaria pentru 14 zile.

Citeste si Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express: „Am crezut că rămân mort acolo”

„Am avut foarte mari emoții! Nu mă așteptam ca în mijlocul nopții, când am ajuns acasă, să fie treze și să mă aștepte. Am plâns! Le-am strâns tare în brațe. Le-am promis că nu mai plec atât de mult departe de ele. Le-am adus multe jucării și hăinuțe. A treia zi am plecat în vacanță în Bulgaria 14 zile.” a mai spus aceasta pentru sursa anterior menționată.

Delia, adevărul despre participarea la America Express. Care e condiția pentru care ar accepta

Delia și-ar dori să facă parte dintr-o emisiune de supraviețuire. Cântăreața susține că ar accepta să meargă la America Express, însă are o condiție foarte mare și care are legătură cu soțul său, Răzvan Munteanu.

Vedeta nu dorește să plece cu o prietenă sau cu sora sa, ci cu partenerul de viață doar că acesta nu poate să renunțe la tehnologie. Omul de afaceri este conectat constant la telefonul mobil și la aplicațiile pe care le utilizează în permanență.

„Vreau să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mail-uri.

Nu merg decât dacă merg cu el, altfel nu”, a mărturisit Delia pentru impact.ro, după ce anterior a mărturisit că unele lucruri din cadrul acestor emisiuni – concurs nu sunt tocmai pe placul său și chiar au oripilat-o. „Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există!

Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia în urmă cu ceva vreme în podcastul moderat de bunul său prieten, Codin Maticiuc și de Anghel Damia și care se numește La Mijloc.

Cu toate acestea vedeta de la Antena 1 este o împătimită a aventurilor extreme, fiind pasionată de călătorii și de locuri speciale. În plus, artista adoră să urce pe munte și să se bucure de relaxare în zone retrase, unde nu este în văzul oamenilor.