Puya și Melinda, experienţă şocantă la America Express. Au fost cazaţi la un şaman care practica ritualuri cu sfinţi: „E ca atunci când simți că urmează să se întâmple ceva și chiar se întâmplă. Avea gândurile încurcate”

Puya și Melinda au avut parte de o experienţă ciudată la America Express, atunci când au trebuit să stea sub același acoperiș cu un șaman. Experienţele trăite în casa acestuia le-au dat fiori pe şira spinării.

08 feb. 2023, 17:00

Puya și Melinda au înnoptat în casa unui şaman la America Express. După ce a petrecut puţin timp cu acesta, rapperul a ajuns la concluzia că şamanul, deşi „nu părea băiat rău, avea gândurile încurcate„. Vrăjitorul, pe numele său Angel, le-a mărturisit celor doi că duce tradiția din tată în fiu, fiind specializat pe magie albă și ritualuri cu sfinți. Această mărturisire l-a speriat pe rapper.

Totul a început de la tata. De mic vedea altfel lucrurile. Diviniza anumite lucruri. E ca atunci când simți că urmează să se întâmple ceva și chiar se întâmplă. Fac asta de 42-43 de ani. Munca mea se bazează pe magie albă. Ritualuri cu sfinți, cu Dumnezeu, cu toți”, a povestit şamanul care i-a găzduit pe Puya și Melinda, scrie a1.ro.

Citeste si Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express: „Am crezut că rămân mort acolo”

Puya și Melinda, experienţă şocantă la America Express. Au fost cazaţi la un şaman care practica ritualuri cu sfinţi

Lui Puya şi soţiei lui nu le-au scăpat din vedere tatuajul deosebit al şamanului, o pentagramă și mai multe cruci întoarse. Acest lucru l-a determinat pe Puya să strângă bine în mână cruciuliţa pe care o poartă întotdeauna la gât.

Deși îl cheamă Angel, avea aici (n.r. pe mână) o pentagramă și cruci întoarse. I-am zis că îl avea tatuat pe Lucifer și a zis că el lucrează cu Lucifer. Am scos și eu crucea de la Biserică și am zis dă-te mai încolo. Nu păre băiat rău, dar avea gândurile încurcate”, a mărturisit Puya despre experiența de pe Drumul Aurului.

Citeste si Andreea Antonescu, în lacrimi la America Express. Discuția emoționantă purtată cu Andreea Bălan: „A fost o încărcătură foarte puternică”

În ediția 15 a emisiunii America Express, echipele au făcut cunoștință cu practicile oculte ale poporului mexican și au făcut o incursiune în latura spirituală a locurilor, în goana după a doua imunitate a acestei etape. Drumul a fost unul dificil, presărat cu multe momente tensionate, emoții și situații dificile.

După ce echipa formată din Puya și Melinda a reușit să câștige amuleta pusă la bătaie, cei doi au stabilit și ordinea în care vor pleca celelalte echipe. Concurenții au ieșit apoi din junglă pentru a face autostopul spre orașul Acayucan, acolo unde au fost nevoiți să îndeplinească dorințele dintr-un testament.