Cazul PANDURII. Fostul vicepreşedinte, Viorel Temelescu, reţinut 24 de ore

Fostul vicepreşedinte al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, liderul sindical Viorel Temelescu, un apropiat al lui Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, pe 24 de ore, pentru complicitate la înşelăciune şi fals, în acelaşi dosar în care a fost reţinut şi Condescu.

RomaniaTV.net
12 nov. 2013, 18:07
Cazul PANDURII. Fostul vicepreşedinte, Viorel Temelescu, reţinut 24 de ore

Viorel Temelescu, lider sindical în cadrul Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, un apropiat al lui Marin Condescu, a fost audiat şi el la sediul Poliţiei judeţene Gorj, atât acesta, cât şi Condescu urmând ca, în funcţie de probele existente la dosar, anchetatorii să îi prezinte, miercuri, magistraţilor Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, pentru înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ramona Dochian.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Gorj, poliţiştii au verificat toate documentele în baza cărora Marin Condescu a obţinut credite de la bănci pentru a împrumuta clubul sportiv Pandurii Târgu Jiu, precum şi actele în baza cărora preşedintele CA al Pandurii şi-a recuperat banii de la club.

Sursele citate susţin că în urma verificărilor a reieşit că Marin Condescu ar fi primit în plus de la club aproximativ 200.000 de lei, în schimb, acesta declarând, în urmă cu trei zile, că de fapt el ar mai avea de recuperat de la Pandurii Târgu Jiu în jur de 200.000 de euro.

Citeşte şi Marin Condescu: Am luate credite personale de 1,9 milioane dolari ca să ajut Pandurii

Potrivit aceloraşi surse, în acelaşi dosar a fost audiat la Poliţia judeţeană Gorj şi fostul vicepreşedinte al Clubului Pnadurii Târgu Jiu Viorel Temelescu, şi el cunoscut lider sindical, ca şi Marin Condescu.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Citeşte şi ACŢIUNE ŞOC. Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a fost reţinut VIDEO