CCA, răspuns către LPF. Ce se întâmplă cu ARBITRII din LIGA I

Comisia Centrală a Arbitrilor a emis, miercuri, un comunicat în care anunţă faptul că preşedintele forului, Kyros Vassaras, a convocat arbitrii din Liga I pentru o nouă întâlnire în data de 10 noiembrie, în urma nemulţumirilor adresate de către Liga Profesionistă de Fotbal.

02 nov. 2016, 15:20
CCA, răspuns către LPF. Ce se întâmplă cu ARBITRII din LIGA I

„Comisia Centrală a Arbitrilor a realizat în zilele de 10 şi 11 octombrie 2016 o analiză a evoluţiilor arbitrilor din prima parte a sezonului, efectuându-se, totodată, şi o testare fizică. Demersurile CCA continuă având în vedere nemulţumirea pe care o împărtăşim legată de evoluţiile ulterioare ale unora dintre cei mai importanţi şi experimentaţi arbitri români. Astfel, preşedintele CCA a convocat arbitrii din Liga I pentru o întâlnire în data de 10 noiembrie 2016. Concluziile acesteia vor fi prezentate într-o conferinţă de presă care va avea loc tot pe 10 noiembrie 2016, de la ora 15:00, la Casa Fotbalului”, se arată în comunicatul CCA.

Gino Iorgulescu, apel dispreat către Kyros Vassaras şi Alexandru Deaconu. „Opriţi-vă! E mult prea rău!”

Tot miercuri, Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a adresat o scrisoare deschisă în care invită conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor la dialog, exprimându-şi totodată nemulţumirea faţă de arbitrajele din ultimele etape din Liga 1.