Ce a ajuns Horia Brenciu să facă la TVR, pentru celebritate: „Nimeni nu mă trata ca pe un star”

Horia Brenciu a oferit un interviu pentru presa de cancan, în care a povestit cum a fost pentru el începutul în televiziune. Nu-și făcea planuri să devină cântăreț, pentru că nimeni nu-l trata „ca pe un star".

08 mai 2023, 17:50
Ce a ajuns Horia Brenciu să facă la TVR, pentru celebritate: „Nimeni nu mă trata ca pe un star”

Horia Brenciu și-a început cariera în showbiz la Televiziunea Română. La acea vreme, Brenciu era redactor și prezentator. De asemenea, depunea muncă și cu „cârca”. Era foarte implicat la TVR, pentru că visul său era să devină vedetă.

„Sigur că da! Aveam 20 de ani. Și lumea mă recunoștea pe stradă. Wow! Era fabulos! Dar nu am avut timp să-mi pierd capul, pentru că TVR-ul era a doua mea casă, și acolo munceam mult… Nu aveam cum să mă dau rotund prea tare pentru că aveam, efectiv, multă treabă. Îmi aduc aminte că în TVR nu mă trata nimeni ca pe un ‘star’.

Eram prezentator, dar eram și redactor. Căram și casete, mergeam la montaj, frecventând și facultatea, în tot acest timp… De multe ori dormeam 4 ore și mă întorceam din nou la muncă. Așa că n-am prea avut parte de celebritatea aceea, de… Prinț. Nu știu dacă mi-am pierdut vreodată capul, dar am învățat că în relația cu oamenii din jurul tău nu prea e timp de concediu”, a povestit „Brenciulică”, pentru Viva.

 

Horia Brenciu: „Sunt foarte fericit când fac poze și dau autografe”

 

Celebrul entertainer se simte flatat de fiecare dată când fanii săi îi cer să stea la poză.

„Cred că am avut o perioadă, pe la 29 de ani, când eram tracasat de prea multă atenție din partea fanilor. Dar curând mi-am dat seama că ei m-au făcut celebru, exact acei oamenii care-mi cer autografe. Fără ei, eram Horia… Din Brașov.

Sunt foarte fericit când fac poze și dau autografe. Am un mare respect pentru oamenii care mă urmăresc și care mă apreciază. Fără ei, de exemplu, nu eram aici, la voi în revistă”, a mai comentat Brenciu, pentru sursa citată.