Ce a ajuns să facă acum Vica Blochina pentru bani. Zilele când era ţinută în lux de Victor Piţurcă au apus de mult VIDEO

Vica Blochina, cunoscută pentru aparițiile sale în showbiz, pare să fi parcurs un drum neașteptat în ultima perioadă, trecând de la statutul de vedetă la acela de protagonistă în reclamele cu lenjerii de pat.

22 nov. 2023, 18:11
Ce a ajuns să facă acum Vica Blochina pentru bani. Zilele când era ţinută în lux de Victor Piţurcă au apus de mult VIDEO
Ce a ajuns să facă acum Vica Blochina pentru bani. Zilele când era ţinută în lux de Victor Piţurcă au apus de mult

Ce a ajuns să facă acum Vica Blochina pentru bani. Lituaniancă la origine, Vica Blochina și-a început cariera în lumina reflectoarelor ca model și dansatoare, iar popularitatea sa a crescut odată cu aparițiile sale în diverse emisiuni TV și reality-show-uri, mai ales după relaţia pe care a avut-o cu Victor Piţurcă. Cu un carismă aparte și o prezență scenica remarcabilă, vedeta a captat atenția publicului român, devenind una dintre cele mai controversate și discutate personalități ale showbiz-ului autohton. Cu toate acestea, după un deceniu în care a fost în centrul atenției, Vica Blochina pare să fi experimentat o schimbare semnificativă în cariera sa. Deși încă se regăsește în lumina reflectoarelor, acest lucru se întâmplă acum într-un alt context: reclamele la lenjerii de pat!

Citeşte şi: Vica Blochina o face praf pe Anamaria Prodan. Război total în showbiz: „Uite, ai ofticat, uite ce ai păţit!”

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă face reclamă unei firme de pilote şi nu ratează nici o ocazie pentru a promova diversele reduceri de sezon. Recent, aceasta a postat pe TikTok un video în care anunţă scăderea preţurilor de la 289 de lei la 189 de lei, fiind nevoită să meargă chiar la fabrică! Decăderea poate fi văzută ca o evoluție naturală, însă schimbarea drastică a Vicăi Blochina de la apariții în proiecte media la rolul de figurantă în reclame pentru pilote poate ridica semne de întrebare printre fanii săi.

Citeşte şi: Misterul a fost rezolvat! Vica Blochina dezvăluie cum își câștigă banii: „Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus!”

@premahomeOferta .. de la 289Ron la 189Ron CAND PLEACA COLETE CATRE CLIENTI

♬ original sound – Premaluxuryonline