Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîţu Stoian, la două luni de când a murit

Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîţu Stoian. În urmă cu două luni, celebrul artist se stingea din viaţă şi lăsa în urmă o mare tristeţe, atât pentru familia lui, cât şi pentru fani. Piesele lui sunt ascultate de toată țara și nu sunt uitate nici după moartea lui.

07 ian. 2022, 10:06
Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîţu Stoian, la două luni de când a murit
Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîţu Stoian

Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîţu Stoian. Fanii cântărețului au avut parte de o surpriză atunci când au văzut că pe canalul de YouTube al lui Mîțu Stoian a fost postată o piesă mai veche.

Citeşte şi: Dezvăluire-şoc a Niculinei Stoican despre relaţia pe care a avut-o cu Petrică Mîţu Stoian: „Legea supravieţuirii… ca în junglă. Noi am avut o înţelegere pe care eu am respectat-o cuvânt cu cuvânt”

Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîţu Stoian

Se pare există cineva care îi administrează conturile, după moartea artistului şi face tot posibilul ca amintirea lui Petrică Mîțu Stoian să rămână vie în sufletele multora. Internauții s-au bucurat să asculte colajul de melodii, postate pe contul artistului.

Dzeu să-l odihnească în pace, bine că nu-l uitați, și Petrică Mitu Stoian ne privește din stele și ceruri!! Condoleanțe familiilor, pt că astăzi 6. Ianuarie 2022 are 2 luni de când ne-a părăsit și îmi pare rău!/ Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!/ Dumnezeu să-l odihnească în pace suflet frumos, Amin, condoleanțe familiei tale te vom iubi veșnic Domnu Petrică și cântecele le vom asculta cu drag întotdeauna și ne amintim veșnic de omul, care ne-a lăsat o avere estimata CâNTECELE”, sunt doar câteva comentarii.

Medicii care l-au tratat pe Petrică Mîţu Stoian se consideră victime

Conducerea Clinicii Nera a deschis, recent, un proces împotriva Direcţiei de Sănătate Publică a județului Caraş-Severin, solicitând anularea sancțiunilor aplicare în urma controlului efectuat după decesul lui Petrică Mîţu Stoian, scrie spynews.ro.

Deși Clinica Nera funcționează cu un medic specialist în specialitatea psihiatrie care deține atestat de studii complementare în medicina hiperbară eliberat de Ministerul Sănătății, cinci asistenți medicali, un medic primar de medicină de familie și un medic cu specialitatea ORL, la ora și data controlului (10.11.2021, ora 15.55), medicii nu erau prezenți în unitate, deși aceștia trebuia să se afle acolo, conform orarului afișat, între orele 13 și 18”, arăta DSP într-una din motivările sancţiunilor. (Citeşte AICI mai multe detalii)