Ce a decis Dida Drăgan la cei 77 de ani ai săi: „Poate peste 100 de ani o să fac și eu asta. Până atunci nu am timp…”

Dida Drăgan le dă clasă multor tinere la cei 77 de ani ai săi. Arista arată fenomenal la vârsta ei și are o energie fantastică, are în continuare planuri mari în carieră.

02 feb. 2024, 16:23
Ce a decis Dida Drăgan la cei 77 de ani ai săi: „Poate peste 100 de ani o să fac și eu asta. Până atunci nu am timp…”

Dida Drăgan, femeia cu voce de aur, ia lecții de canto și acum, lucru care i-a surprins foarte tare pe fanii ei. Artista a spus că ia în calcul să-și facă operații estetice dacă va ajunge la concluzia că are nevoie.

Citește și Carmen Harra, virală pe TikTok! S-a filmat cum dansează alături de un bărbat misterios. Ce previziuni apocaliptice are pentru 2024

Până atunci, însă, Dida Drăgan spune că e foarte mulțumită de felul în care arată la vârsta ei. „Văd foarte multe fete, pe la televizor, care se duc să se opereze, eu nu am timp de așa ceva. Poate peste 100 de ani o să fac și eu asta. Până atunci nu am timp, pentru că am de muncă. Eu nu am timp de tratamente, nu îmi fac nimic deosebit, sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu, sunt foarte mulțumită”, a mărturisit Dida Drăgan pentru Click.

Dida Drăgan a devenit cunoscută în anii 80, iar oamenii obervau pe vremea aceea că purta doar haine negre.

„Mă îmbrac în negru mereu, iar uneori îmi mai pun și câte o bluză albă, dar asta uneori. Țin minte când am debutat eu, și eram la începutul carierei mele la un spectacol mare pe care l-am susținut în Germania, și eram toată îmbrăcată în negru, iar nemților nu le-a plăcut acest lucru, dar eu toată viața mea m-am îmbrăcat în negru”, s-a destăinuit artista. Și părul a fost negru toată viața, dar acum câțiva ani a decis că e momentul unei schimbări, care îi vine foarte bine.

Citește și Cum arată vila lui Dani Oțil din Corbeanca. Este vecin cu Răzvan Simion, colegul de la matinalul de la Antena 1