Ce a declarat Bianca Drăguşanu în faţa instanţei despre bătăile crunte pe care le primea de la Bodi. De ce a cerut ordin de protecţie

Bianca Drăguşanu a fost agresată în mai multe rânduri de cel care i-a fost soţ. Acum, însă, ies la iveală amănunte neştiute despre abuzul fizic la care a fost supusă vedeta. În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăguşanu a deschis acţiune în instanţă împotriva lui Alex Bodi. Declaraţiile vedetei în faţa instanţei sunt năucitoare, potrivit cancan.ro.

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 18:10

În urmă cu câteva săptămâni, sătulă să închidă ochii la bătăile pe care i le aplica soţul ei, Bianca Drăgușanu a mers la Poliție pentru a cere ordin de protecție împotriva lui Alex Bodi. La două luni de la acel moment, s-a aflat ce vedeta a povestit în fața instanței.

Creatoara de modă a povestit cu lux de amănunte bătăile pe care le primea de la Bodi: „M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe„, ar fi declarat aceasta în fața autorităților, potrivit sursei citate. La un moment dat, Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini în care apărea având fața vânătă din cauza loviturilor.

Citeşte şi Însărcinată cu al doilea copil, Laura Cosoi se pregăteşte pentru al treilea: „N-am crezut că-mi va plăcea aşa mult să fac copii”

Totuşi, la doar câteva săptămâni după ce au divorțat și Bianca a depus plângere, cei doi s-au împăcat. Nu pentru mult timp, însă, pentru că Bianca și-a făcut bagajele și a plecat din vila de lux a lui Alex Bodi. 

Vedeta l-a iertat pentru a doua oară și a decis să-i mai dea o șansă afaceristului. Nici de această dată nu a fost cu noroc. După două luni, şi-au spus adio pentru a treia oară.

Citeşte şi Andreea Tonciu a răbufnit pe internet: „Nu mai cred în coronavirus! Se poate trata acasă cu paracetamol”

„Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi pentru Cancan.