Însărcinată cu al doilea copil, Laura Cosoi se pregăteşte pentru al treilea: „N-am crezut că-mi va plăcea aşa mult să fac copii”

Laura Cosoi este însărcinată cu al doilea copil, tot o fetiţă, şi spune că nu se opreşte până nu face şi un băieţel. Într-un interviu pentru revista Unica, vedeta spune că statutul de mămică o face extrem de fericită.

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 17:16

Laura şi Cosmin, soţul ei, își doresc o familie mare. Au vrut neapărat un partener de joacă pentru Rita, fetița lor, care în iunie împlinește 2 ani. Şi, în curând, Laura îi va dărui Ritei parteneruld e joacă mult-dorit, tot o fetiţă. I-a ales deja numele celui de-al doilea bebeluş, dar vrea să-l păstreze secret până ce acesta se va naște.

Actriţa povesteşte, pentru sursa citată, că a avut o sarcină ușoară și că în primul trimestru a fost foarte activă: „În primul trimestru am avut foarte multe turnee, repetiții, am jucat în februarie aproape în fiecare zi în alt oraș“.

Citeşte şi Dorian Popa, accident pe DN1 cu bolidul de lux. Primele imagini şi primele declaraţii

Fiind o persoană foarte echilibrată, Laura mărturiseşte că nici izolarea nu a afectat-o foarte tare. Spune că obişnuieşte să nu se plângă pentru că întotdeauna se raportează la cei care au mai puţin decât ea: oameni cu trei copii într-o cameră, care poate nu au ce mânca sau nu mai au de lucru: „Acolo sunt probleme adevărate! Eu am tot ce îmi trebuie, nu mă plâng“, spune Laura Cosoi.

Vrea neapărat şi un băieţel

Laura Cosoi ia în calcul să le facă surioarelor şi un frăţior, cu atât mai mult cu cât îi place să aibă şi să facă copii: „În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.

Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată“, a povestit Laura Cosoi pentru Revista Unica.