Ce a descoperit Iulia Vântur în cei 10 ani de când locuiește în India: „A trebuit să mă reinventez!”

Iulia Vântur a mărturisit motivul pentru care a plecat în urmă cu un deceniu în India, țara în care s-a reinventat și unde a luat-o de la capăt alături de celebrul actor, Salman Khan. "Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India!", a spus fosta prezentatoare de televiziune.

11 nov. 2022, 17:11
Ce a descoperit Iulia Vântur în cei 10 ani de când locuiește în India: „A trebuit să mă reinventez!”

Iulia Vântur (41 de ani) a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista VIVA, motivele pentru care s-a mutat în India, deși în România avea o carieră de succes.

A plecat în urmă cu 10 ani la Bollywood, unde l-a cunoscut pe celebrul Salman Khan (56 de ani), cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Vedeta susține că nu i-a fost deloc ușor la început, dar a simțit că este momentul ei să evolueze atât profesional cât și spiritual, iar India a ajut-o să devină cu adevărat adult.

„Nu sunt zece ani de când am plecat în India, ci de când am descoperit viața în India. M-am mutat după vreo alți câțiva ani de vizite și pe atunci am făcut tot ce am simțit. Era o lume total nouă, fascinantă, însă, atunci când te gândești să renunți la tot ce ai clădit în ani de muncă și implicare și să o iei de la capăt într-o lume nouă, te cuprinde teama”, a mărturisit ea.

Citiți și: FOTO: Iulia Vântur a revenit în România. Cum arată geanta de 6.000 de dolari a iubitei lui Salman Khan. Ce avere are blonda

Iulia Vântur spune că pentru ea succesul înseamnă libertate, iar în India și-a găsit liniștea sufletească, timpul petrecut acolo fiind de fapt o călătorie de viață.

„Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea „rangoli, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India!”, a spus fosta prezentatoare de televiziune.

Iubita lui Salman Khan spune că nu regretă nicio clipă că a părăsit România. Deși totul părea ideal în țară, Iulia Vântur simțea că valoarea ei nu era suficient de explorată.

„Viața în România mi-a adus multe lucruri frumoase, sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit acasă. Atunci însă funcționam oarecum după mentalitatea „nu e îndeajuns de bine. Aveam o carieră frumoasă, însă simțeam că nu am reușit să mă exprim îndeajuns. Dacă te uitai la viața mea, totul era chiar bine! În acel portret, totul părea ideal, însă eu știam că valoarea mea esențială nu a fost încă explorată.

În plus, când trăiești pentru mulți ani într-o imagine publică, începi să pierzi contactul cu ține însăți. În India, am fost nevoită să revin la mine, tocmai pentru că nu aveam deja o identitate în acea țară sau mi se atribuia o identitate care nu avea absolut nicio legătură cu mine, născută doar din speculații. În India, nu am mai avut statutul, imaginea, mediul cunoscut, a trebuit să mă reinventez într-un fel. De la un capăt la altul. În India, am învățat valoarea lucrurilor pe care le am deja, tocmai pentru că am avut senzația că le-am pierdut. Nu am pierdut nimic, totul s-a adăugat”, a povestit Iulia Vântur.

Citiți și: Cele mai mari provocări întâmpinate de Iulia Vântur odată cu plecarea în India. Motivul real pentru care a ales să plece atât de departe de casă: „M-am luptat cu mine”