Cele mai mari provocări întâmpinate de Iulia Vântur odată cu plecarea în India. Motivul real pentru care a ales să plece atât de departe de casă: „M-am luptat cu mine”

Iulia Vântur a trecut printr-o schimbare majoră în viață atunci când a plecat în India. Cunoscută de toată lumea în România, neștiută de nimeni în India inițial, Iulia Vântur a reușit, în timp, să se facă plăcută și să câștige o mulțime de fani și acolo.

07 sept. 2022, 09:06
Cele mai mari provocări întâmpinate de Iulia Vântur odată cu plecarea în India. Motivul real pentru care a ales să plece atât de departe de casă: „M-am luptat cu mine”
Iulia Vântur

De ce a plecat Iulia Vântur în India

Iulia Vântur, invitată în podcastul lui Mihai Morar, a vorbit despre drumul pe care a trebuit să îl parcurgă, pentru a ajunge unde este acum. Vedeta a plecat cu mulți ani în urmă din România și spune că îi lipsesc familia și prietenii, dar că este fericită de noua viață pe care o are și de schimbările care au apărut în viața ei. Iulia se declară fericită și împlinită.

„În India, mie asta mi se pare frumos. Oamenii sut mult mai stabili emoțional pentru că au familia lângă ei. Este un lucru minunat atunci când știi că ai familia și prietenii acolo. Realizez lucrurile astea într-o societate în care astea sunt niște valori. A trebuit să ajung în India ca să observ și mai mult, mai puternic, cât de importante sunt apoprierile cu cei dragi. La început am avut momente în care m-am simțit oarecum singură. Nu avem familia, prietenii acolo. Eu mi-am dorit să ajung acolo, nu m-a forțat nimeni, m-am dus de bunăvoie. M-am luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu tot ceea credeam eu era adevărat sau bun. Mi-am dorit să cunosc și alte feluri de a fi”, a declarat Iulia Vântur.

Citește și: Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru au probleme de cuplu: „Îmi vine să plâng”

Ce a învățat Iulia în urma acestei schimbări

Odată cu plecarea, vedeta și-a dat seama că în viață nu o să aibă parte doar de lucruri bune, că în viață treci prin momente frumoase, dar și mai puțin fericite. Acest lucru a făcut-o să realizeze că un lucru rău trebuie să fie o lecție și să aducă o schimbare.

„Tot ce este transformator este dureros. Nu ai cum prin zâmbete și veselie să te schimbi. Nu știu de ce noi am învățat că viața este o bucurie. Viața este cu bine și cu rău. Sus și jos. Dacă e linie dreaptă nu este viață. Eu am înțeles faptul că am nevoie de pace în viața mea. Dacă ai pace nu-ți mai trebuie nimc. Gândul că nimic nu este permanent mi-a adus pace. Este în puterea mea să schimb lucrurile”, a mai spus aceasta.

Iulia Vântur trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta are o relație superbă cu îndrăgitul actor Salman Khan de mai mulți ani și împreună formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din India.

Și pe plan profesional Iuliei Vântur îi merge foarte bine. Pe lângă proiectele pe care le are în derulare în India, vedeta a revenit și în televiziunea din România. A semnat cu Antena 1 și apăre în fața telespectatorilor la iUmor, la masa juriului, ca invitat special.

Citește și: Iulia Vântur revine în televiziune. Cu ce trust din ţară a semnat vedeta