Ce a determinat-o pe „blonda supremă” să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară FOTO

Anca Alina Moldovan rivalizează pentru titlul de „blonda supremă din politica românească”. După ce a pozat în tabloidul Libertatea, pe vremea când era funcţionar al Primăriei, făcând mare vâlvă la acea vreme în urbe, a fost ani la rând una dintre blondele lui Dan Negru la "Te pui cu blondele", Alina Moldovan iese din nou din tipare şi se vrea om politic. S-a înscris în Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi spune că a fost o admiratoare a lui Băsescu încă de la începuturi, potrivit citynews.ro.

RomaniaTV.net
21 mart. 2014, 10:46

Ea spune că s-a înscris în PMP deoarece este o nouă provocare, după ce a încercat mai multe profesii. „Este o provocare pentru mine. Până acum le-am încercat pe toate, de la agent comercial la funcţionar public, la presă, ziarist, televiziune, show-uri şi am zis că e timpul să încep ceva nou şi anume politică. Şi cred că politica nu numai pentru că este provocare, ci şi pentru faptul că ţara chiar are nevoie de oameni tineri şi dacă tot aşteptăm şi gândim – eu nu intru, eu nu mă bag, atunci ţara va continua tot aşa”, afirmă în interviu.
Ea afirmă că a ales PMP „pentru că tot timpul am fost pro-Băsescu. Tot timpul am fost de părere că PSD e un partid de comunişti cu perdea şi tot timpul am fost pro-Băsescu. Am fost simpatizant PDL, dar având în vedere intrigile şi certurile care au avut loc în PDL am ales Mişcarea Populară„.

Ea s-a referit şi la momentul în care a apărut în Libertatea, la fata de la pagina 5, fapt care ar putea deveni emblematic pentru ea. „Am precizat şi în 2010, la momentul respectiv când am apărut prima dată, că am apărut de trei ori, am precizat că a fost o joacă, mă plictiseam la muncă, specific lucram în Primărie, mă plictiseam şi am trimis pozele dintr-o joacă, prostie. Nu m-am gândit nicio clipă că acele poze care nu sunt deloc profesionale vor fi postate. Cred că asta o să fie o emblemă pentru mine că sunt fata de la pagina 5. Poate pe viitor o să scap”, spune Anca Alina Moldovan.

De asemenea, ea a mai spus că modelul ei politic este Elena Udrea şi că i-ar plăcea să ajungă o a doua Elena Udrea. Şi crede că poate prin perseverenţă.