Ce a făcut Alex Delea cu cei 100.000 de euro pe care i-a câștigat la Survivor România 2022

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a vorbit despre ce a făcut cu cei 100.000 de euro pe care i-a câșigat anul trecut la show-ul care l-a făcut celebru.

24 ian. 2023, 09:45

Alex Delea a devenit cunoscut după ce a câștigat marele premiu la Survivor România 2002. A făcut parte din echipa Războinicilor din show-ul difuzat la Pro TV.

Deși a trecut un an de când Alex Delea a câștigat competiția din Republica Dominicană, tânărul a mărturisit că încă nu a cheltuit suma de 100.000 de euro pe care i-a câștigat.

Citiți și: Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022, nu a crezut nicio secundă în şansa lui: „Nu am fost sigur că am câştigat nici măcar atunci când mi-am auzit numele”. Ce va face cu banii

Ce a făcut Alex Delea cu banii câştigaţi la Survivor România 2022

Prezent zilele trecute la avanpremiera filmului „Ramon”, Alex Delea a dezvăluit că are toți banii încă pe card, deoarece nu a știut în ce să îi investească.

„Banii pe care i-am câștigat la Survivor încă îi am…spre surprinderea multor persoane care mă întreabă ce am făcut cu ei. Încă nu am investit în nimic…mai aștept puțin. Plus că mai am un apartament în Megidia pe care aș vrea să îl vând, să mă apuc să fac ceva pe aici prin București. O să văd eu ce și cum! Eu sunt foarte bezmetic de felul meu, dar am încredere că într-un final o să fie bine.

La început simțeam o presiune pe mine și îmi ziceam “băi trebuie să fac ceva” mai ales când toată lumea mă întreba “și ce ai făcut?, ce faci cu banii?”…”Nu am făcut absolut nimic cu ei, dar urmează să fac ceva, dar urmează să fac ceva, nu îi chelui, nu îi sparg”, era răspunsul meu. Nu o să vedeți la mine tot felul de lucruri de firmă, mă refer la haine scumpe”, a declarat Alex Delea pentru click.ro

Câştigătorul Survivor 2022 a mărturisit că în trecut nu a fost o persoană foarte chibzuită, însă acum și-a propus să nu mai cheltuiască atât de mulți bani.

“Eu înainte de Survivor cheltuiam mai mulți bani decât aveam. Acum nu mai fac lucrul acesta. Acolo am muncit mult pentru banii pe care i-am câștigat după rezultatele bune pe traseu pe care le-am avut față de toți. Am o frică de eșec pot spune și aștept să am o stabilitate mult mai mare, aștept să văd ce se întâmplă cu mine pentru că pentru mine totul este nou. Totul este nou, foarte nou și nu pot să mă azvârl în decizii de a face lucruri. Aștept să mă liniștesc pentru că este greu cu liniștitul acesta”, a conchis pentru Click!, Alex Delea.

Originar din Constanţa, Alex Delea are 26 ani și de profesie este barman. Tânărul a mărturisit în cadrul show-ului de la Pro TV că a avut un trai modest, iar copilăria sa nu a fost deloc ușoară, mai ales că a fost crescut doar de mama, bunica și mătușa sa.

Mai mult decât atât, Alex Delea spune că a trăit fără curent electric într-o locuință modestă, unde de multe ori nu avea ce să mânânce. Acum locuiește cu mama sa în Spania, unde are o afacere.

Citiți și: Cui i-a dat Alex Delea 20.000 de euro din marele premiu câștigat la Survivor. „Trebuie să-ți trimit bani!”