Cui i-a dat Alex Delea 20.000 de euro din marele premiu câștigat la Survivor. „Trebuie să-ți trimit bani!”

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, duce o viață de lux după ce i-a intrat în cont suma de 100.000 de euro, premiul oferit de Pro TV pentru competiţia din Republica Dominicană.

09 iul. 2022, 09:28
Cui i-a dat Alex Delea 20.000 de euro din marele premiu câștigat la Survivor. „Trebuie să-ți trimit bani!”
Cui i-a dat Alex Delea 20.000 de euro din marele premiu câștigat la Survivor

Cui i-a dat Alex Delea 20.000 de euro din marele premiu câștigat la Survivor. Tânărul barman din Constanța a fost declarat marele câștigător şi s-a întors acasă hotărât să folosească banii primiți pentru a-i ajuta pe cei care au crezut mereu în el. Prima pe listă a fost chiar mama sa, care este plecată în Italia. Alex Delea și-a dorit să îi ofere celei care l-a crescut un sprijin necondiționat pentru tot ceea ce a făcut pentru el de-a lungul anilor, așa că s-a oferit să îi cedeze acesteia marele premiu de 100.000 de euro, dar aceasta a refuzat şi a acceptat doar o parte din suma totală.

Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022, nu a crezut nicio secundă în şansa lui: „Nu am fost sigur că am câştigat nici măcar atunci când mi-am auzit numele”. Ce va face cu banii

„A trecut o lună și un pic, eu încă mă adaptez în lumea asta, Bucureștiul e nou. Cred că aș face o prostie, dacă m-aș arunca într-o investiție fără a ști foarte bine. I-am dat o parte din bani mamei să facă ce vrea cu ei. I-am dat 20.000 de euro, pentru că nu a vrut mai mult. A fost un moment, pe care l-am așteptat și eu și ea de foarte mult timp. I-am spus: mamă, trebuie să-ți trimit bani!”, a declarat Alex Delea pentru Impact.

„Putea să spun și tot, că nu era nicio problemă, e cea mai mare satisfacție a mea să îmi pot ajuta mama, după atâția ani în care ea m-a ajutat. Cât am fost la Survivor, mama mi-a spus că are o surpriză pentru mine. A deschis un bar, cealaltă surpriză mai proastă este că a închis barul unde eu m-am dezvoltat. Nu știu ce va face cu banii”, a mai spus Alex Delea.

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, dă cărțile pe față! Fostul „războinic” a spus adevărul despre relația cu Elena Chiriac

După ce a devenit cunoscut, pentru Alex Delea s-au deschis noi oportunități, fiind invitat în multe emisiuni de televiziune și propunându-i-se mai multe colaborări în mediul online. Tânărul a participat și la un show de stand-up comedy pentru amatori. „Încep să fac anumite colaborări, e interesant. Colaborări online și pe partea de publicitate, e un pas destul de bun pentru mine”, a precizat Alex Delea.