Ce a făcut Andra în culise, înainte să iasă pe scenă. Colegii ei au rămas fără cuvinte

Gestul făcut de Andra, seara trecută, la Cluj, i-a lăsat fără cuvinte pe colegii ei. Este prima dată când o artistă este surprinsă în această ipostază.

02 dec. 2023, 12:10

Vineri seara, la Cluj, Andra a susținut un concert exemplar. A fost o seară de vis pentru toți cei care o iubesc și îi ascultă muzica.

Andra a avut o mulțime de surprize pentru spectatorii care au venit să o vadă. Artista a avut invitați foarte mulți artiști de muzică populară, care au venit să facă un show de senzație la Cluj.

Pe lângă atmosfera de vis pe care a creat-o, Andra a impresionat cu încă un gest de milioane, pe care l-a făcut înainte să iasă pe scenă. Este pentru prima dată când un artist se filmează în acest fel.

Andra i-a strâns într-un cerc pe toți artiștii invitați să cânte, le-a mulțumit pentru prezență, prietenie și bunătatea de care au dat dovadă față de ea. Și asta nu e tot. La finalul discursului, Andra le-a propus tuturor să rostească împreună Tatăl Nostru.

A fost un gest de mare recunoștință pentru Divinitate și pentru tot ceea ce Andra a primit de la viață. Imaginile au fost surprinse de Cătălin Măruță și urcate imediat pe rețelele sociale.

Andra, gest superb la intonarea imnului pe Arena Națională

De asemenea, acesta nu este singurul gest frumos făcut de artistă. În urmă cu două săptămâni, la meciul România – Elveția, jucat pe Arena Națională, artista a fost invitată să cânte imnul. Pentru această prestație, artista nu a luat niciun ban, precizând că a făcut totul din suflet pentru țara ei.

Atmosfera a fost una deosebită, mai ales că 50.000 de oameni au cântat odată cu iubita artistă imnul ”Deșteaptă-te, române!”.

Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar!”, a scris Andra pe rețelele sociale.

După ce a interpretat într-un mod ideal imnul național la meciul dintre România și Elveția, desfășurat pe Arena Națională în fața a 50.000 de spectatori, Andra a fost întrebată ce onorariu a primit pentru prestația sa.

Andra nu a stat pe gânduri și le-a răspuns fanilor ei destul de repede.

Sunt curios dacă ai cântat gratis”, a comentat un internaut la postarea artistei.

Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, a răspuns artista.

CITESTE SI: Cu cine s-a iubit Măruță, înainte să formeze un cuplu cu Andra. E o vedetă din showbiz. A lăsat-o pentru a se cupla cu artista