Cu cine s-a iubit Măruță, înainte să formeze un cuplu cu Andra. E o vedetă din showbiz. A lăsat-o pentru a se cupla cu artista

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună din 2005. Înainte de a fi cu Andra, însă, Măruță s-a iubit cu o altă persoană din showbizul românesc.

05 nov. 2023, 14:24

Cătălin Măruță și Andra sunt împreună din 2005. În 2008 s-au căsătorit, iar apoi au devenit părinții a doi copii superbi. Prezentatorul de la Pro TV și artista formează un cuplu frumos, respectat și extrem de iubit.

Oamenii îi apreciază pentru că nu au fost niciodată implicați în scandaluri și pentru că au dat dovadă mereu de dragoste adevărată.

Cătălin Măruță se declară îndrăgostit până peste cap de Andra și o susține mereu, însă ceea ce nu mulți știu este că prezentatorul a mai avut două relații serioase înainte de soția sa, iar una dintre fostele iubite este chiar persoană publică.

Cătălin Măruță s-a iubit cu o tânără din Târgu Jiu

Prima iubire a lui Cătălin Măruță a fost o fată Dana, din Târgu Jiu, orașul său natal. Cei doi au avut o relație frumoasă, însă totul a început să se răcească între ei în momentul în care prezentatorul s-a mutat la București. Ulterior, s-au despărțit din cauza distanței.

După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie”, spunea Măruță, acum câțiva ani, despre prima iubită.

Cătălin Măruță, relație cu o vedetă din showbiz

După ce a ajuns prezentator la TVR2, Cătălin Măruță s-a cuplat cu nimeni alta decât cu producătoarea lui, Iulia Ioanițoaia, nimeni alta decât fiica lui Ovidiu Ioanițoaia.

Cei doi au fost împreună mai bine de doi ani și se înțelegeau excelent. Cătălin Măruță și Iulia au avut o relație discretă, iar totul s-a rupt după ce Cătălin Măruță  a jucat în videoclipul Andrei și ușor-ușor s-a îndrăgostit de ea.

Vocile de la vremea respectivă spuneau că Iulia a suferit după despărțire, însă, din fericire, astăzi are o familie frumoasă, la fel ca cea a fostului iubit.

CITESTE SI: Cum arată vila de un milion de euro deţinută de Andra și Cătălin Măruţă. Are piscină exterioară, iar curtea este impresionantă FOTO