Ce a făcut fetiţei sale de cinci ani pentru a-i verifica VIRGINITATEA. Gestul părintelui i-a provocat MOARTEA

Fayham al-Ghamdi, un preot islamist din Arabia Saudită, a fost condamnat la opt ani de închisoare şi 800 de lovituri cu biciul pentru violarea şi torturarea fetiţei sale de cinci ani, care a murit în cursul anului trecut. Chiar dacă pedeapsa pare infimă, este una medie potrivit legii islamice, însă ceea ce este cu adevărat şocant este explicaţia părintelui pentru această faptă abominabilă.

10 oct. 2013, 15:04
Ce a făcut fetiţei sale de cinci ani pentru a-i verifica VIRGINITATEA. Gestul părintelui i-a provocat MOARTEA

Fetiţa preotului, Lama, a fost internată, în decembrie 2011,  într-un spital cu multiple răni: craniu fracturat, coaste şi mâna stângă ruptă, vânătăi pe tot corpul şi chiar arsuri, potrivit AFP.

Un asistent social care a văzut-o pe copilă la scurt timp după internare a afirmat că fetiţa avea coloana ruptă şi că a fost „violată peste tot”. La câteva luni după internare, fetiţa a decedat.

Citeşte şi Bărbatul care a încercat să violeze o tânără în tren are o EXPLICAŢIE INCREDIBILĂ

Potrivit declaraţiilor făcute de tatăl ingrat, acesta şi-a violat şi torturat copilul pentru că se îndoia în privinţa virginităţii ei.

Conform legii islamice, taţii şi soţii nu pot fi condamnaţi la moarte pentru omorârea copiilor sau soţiilor lor, iar aceste crime se pedepsesc doar o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la 12 ani.

În plus, preotul islamist trebuie să plătească o sumă de 270.000 de dolari compensaţie fostei sale soţii, mama copilei. Cea de-a doua soţie a lui Ghamdi, acuzată că a luat parte la ceea ce i s-a întâmplat fetiţei, a fost condamnată la 10 luni de închisoare şi 150 de lovituri cu biciul.

Citeşte şi MONSTRU DE TATĂ. Un bărbat a recunoscut că şi-a violat, în mod repetat, fiica de 13 ani