Ce a făcut o femeie după ce a pierdut la un joc. Gestul ei a şocat pe toată lumea

Ce a făcut o femeie după ce a pierdut la un joc. O mamă din India este atât de pasionată de jocul de societate Ludo, încât s-a oferit pe sine ca premiu proprietarului casei în care locuia. Soțul femeii a alertat poliția după ce soția lui, cu care are doi copii, a părăsit familia.

10 dec. 2022, 18:06
Ce a făcut o femeie după ce a pierdut la un joc. Gestul ei a şocat pe toată lumea
O mamă din India este atât de pasionată de jocul de societate Ludo

Ce a făcut o femeie după ce a pierdut la un joc. Incidentul s-a petrecut în orașul Pratapgarh, din statul Uttar Pradesh. Soţul femeii lucra în alt stat și trimitea bani acasă pentru întreținerea familiei. Femeia a pariat acești bani la Ludo, pe care îl juca împreună cu proprietarul locuinței în care locuia familia. După ce a pierdut banii, femeia s-a oferit pe ea proprietarului și s-a mutat cu el.

Citeşte şi: Desert indian pentru cei pretențioși. Iată cum să prepari și tu ceva cu totul special care îi va da pe spate pe toți

Ce a făcut o femeie după ce a pierdut la un joc

Potrivit bărbatului, aceasta a pierdut toți banii pe care el i-a trimis acasă în ultimele șase luni. Bărbatul a fost nevoit să renunțe la locul de muncă pentru a avea grijă de cei doi copii ai familiei. El a rugat-o pe soție să revină acasă, dar aceasta a refuzat, motivând că vrea să își respecte promisiunea.

Poliția a anunțat că va deschide o anchetă, potrivit India Today.

Incidentul ne aduce aminte de unul similar petrecut în Malaezia. O tânără, mamă a unui copil de 3 ani, a plecat în 2020 de acasă pentru a trăi și juca PUBG cu un bărbat pe care l-a cunoscut, se pare, pe internet.

Cel mai bogat om din India, Ambani, trăiește într-o casă cu 27 de etaje

Clădirea de 27 de etaje este lucuința celui mai bogat om din India, care trăiește aici alături de cei cinci membri ai familiei sale. Megaconacul este amplasat în una dintre cele mai sărace zone.

Casa este considerată o capodoperă arhitecturală și este estimată la două miliarde de dolari și are o înălțime de aproximativ 170 de metri, aproape de două ori mai mare decât Big Ben, potrivit adevarul.ro.

Clădirea de 27 de etaje este lucuința celui mai bogat om din India, care trăiește aici alături de cei cinci membri ai familiei sale. Megaconacul este amplasat în una dintre cele mai sărace zone. Casa este considerată o capodoperă arhitecturală și este estimată la două miliarde de dolari și are o înălțime de aproximativ 170 de metri, aproape de două ori mai mare decât Big Ben, potrivit adevarul.ro. (Vezi AICI imagini)