Desert indian pentru cei pretențioși. Iată cum să prepari și tu ceva cu totul special care îi va da pe spate pe toți

Deserturile indiene sunt spectaculoase, de aceea, dacă te-ai plictisit de tot ce știai până acum, trebuie să încerci această rețetă acum.

01 oct. 2022, 21:54
Desert indian pentru cei pretențioși. Iată cum să prepari și tu ceva cu totul special care îi va da pe spate pe toți

Pe lângă gustul deosebit, un alt avantaj al acestui desert indian este că se prepară extrem de rapid. Aveți nevoie de doar 10 minute pentru pregătire și alte 30 de minute pentru a sta la congelator. Ingredientele sunt simple: lapte praf, unt și smântână și pentru gust nuci.

Cantitățile exacte ale ingredientelor sunt:

  • 100 g unt
  • 100 g smântână de 20% grăsime
  • 100 g zahăr vanilinat
  • un praf de sare
  • 250 g lapte praf
  • nuci, după preferința fiecăruia

Citește și: Tort răsturnat cu mere şi miere de albine. Desertul genial pe care e musai să-l încerci în toamna asta

Mod de preparare

Pentru a prepara acest desert indian trebuie să topiți untul la foc mic, apoi puneți puțină sare. zahărul și amestecați foarte bine până se omogenizează. După aceea, adăugați smântâna și amestecați continuu.

Când compoziția începe să fiarbă, se ia cratița de pe foc și se adaugă zahărul vanilinat. Se amestecă timp de cinci minute fără oprire. În amestecul obținut se adaugă laptele și se mixează până conținutul devine vâscos și nu își schimbă forma.

După ce este gata, se așează într-o formă în care puneți folie alimentarăă și o ungeți cu ulei. Aluatul trebuie nivelat cu ajutorul unui cuțit sau al unei lingure. La final, adăugați nucile care trebuie apăsate pentru a intra în compoziție. Se dă la congelator pentru jumătate de oră. După cele 30 de minute, desertul se scoate de la congelator și se taie în pătrate.

Preparatul trebuie să fie fraged și gustos și cu siguranță îl veți pregăti mai des după ce îl încercați

Citește și: Cea mai simplă rețetă de plăcintă cu mere. Este un adevărat deliciu