Delia este extrem de mândră de sora ei. Imagini cu Oana Matache, făcute publice după scandalul cu Radu Siffredi

Relația dintre Oana Matache și sora ei, Delia, pare că nu a fost deloc afectată de scandalul cu nonconformistul Radu Siffredi.

08 apr. 2023, 16:04
Delia este extrem de mândră de sora ei. Imagini cu Oana Matache, făcute publice după scandalul cu Radu Siffredi
Delia și Oana Matache au o relație foarte bună în continuare

După ce s-a aflat că Oana Matache nu mai este împreună cu tatăl copiilor ei, showbiz-ul românesc a intrat în alertă. Relația ei cu Radu Siffredi nu a fost bine primită de fani, dar nici de familie, sau cel puțin așa părea la acel moment. Delia a postat recent câteva imagini cu sora ei care arată care este, de fapt, relația lor actuală.

În urmă cu numai câteva săptămîni, Oana Matache a făcut publică relația cu Radu Siffredi, lucru care i-a alterat relația cu mama ei, Gina Matache. În presă s-a vehiculat informația cum că nici Delia nu ar fi de acord cu deciziile surorii ei și că cele două nu mai comunică.

Se pare că lucrurile nu stau deloc așa, iar artista încearcă, pe cât posibil, să aibă o relație bună cu Oana în continuare, lucru care a putut fi observat și pe rețelele de socializare.

Citește și: Oana Matache suferă de o boală incurabilă. Delia o susține din umbră pe sora ei

Oana Matache a postat câteva imagini cu ea, făcute chiar de Radu Siffredi, pe internet, pe care Delia le-a redistribuit alături de un mesaj de susținere. Artista a postat mai multe imagini lângă care a lăsat mesajele: „That’s my sis” și „Sisters power” („Asta-i sora mea”/ „Puterea surorilor”)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oanacosanzeana (@oanacosanzeana)

Delia nu a vorbit foarte mult despre noua relație a Oanei, dar a menționat faptul că, în ciuda nemulțumirilor mamei sale cu privire la Radu Siffredi, nu există nicio dramă care să se năpustească asupra fericirii familiei.

Citește și: Delia pusă într-o situație bizară! Artista a fost confundată pe stradă cu Oana Matache. Cum s-au comportat fanii cu ea

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug.  Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor.

Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume”, a declarat cântăreața, potrivit cancan.ro.