Răsturnare de situație în cazul vanzătoarei de 23 de ani ucise de tatăl patroanei ei. Beatrice a fost decapitată cu drujba

Bărbatul din Capitala care a ucis-o cu sânge rece pe angajata fiicei sale, decapitând-o cu drujba, a fost arestat preventiv. Femeia în vârstă de 23 de ani era însărcinată, iar anchetatorii vor face testul de paternitate pentru fatul ucis. Rudele fetei au declarat ca tânăra fusese abuzata sexual de același individ în urma cu câteva luni și că acesta o hărțuia.

09 dec. 2023, 15:57
Răsturnare de situație în cazul vanzătoarei de 23 de ani ucise de tatăl patroanei ei. Beatrice a fost decapitată cu drujba

Apar noi informaţii în cazul vânzătoarei de 23 de ani din Bucureşti, ucise de tatăl șefei ei. Beatrice a murit după ce a fost atacată cu un cuţit şi o drujbă. Procurorii au stabilit ca barbatul de 72 de ani a venit la magazin la 9 și jumătate dimineața și a stat 10 minute în interior. Ar fi premeditat totul. Moartea fetei de 23 de ani, însărcinată în 4 luni, a fost una violentă. După ce a lovit-o de mai multe ori, inclusiv cu cuțitul, bărbatul ar fi decapitat-o cu drujba. Odată cu ea, a pierit şi copilul pe care avea să-l aducă pe lume.

Imedit după crimă, cu mâinile pline de sânge, bărbatul a mărturisit totul în faţa poliţiştilor.

”La data de 07 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secția 12 Poliție s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuințe, din Sectorul 3.

De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

Din primele informații s-a stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător.

În vederea verificării acestei informații, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 13 Poliție, bărbatul fiind în custodia acestora.

Totodată, a fost solicitat și un echipaj de prim-ajutor, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar ulterior procedurilor specifice, efectuate de către echipajul medical, a fost declarat decesul persoanei vătămate”, a transmis inițial Poliția Capitalei.

Citește și Crima care a șocat o țară întreagă: și-a ucis soția, apoi a pozat-o și a postat-o pe internet. Copiii cuplului au asistat la măcel

Doar că familia fetei face acuzații foarte grave. Mama şi mătuşa victimei spun că individul era îndrăgostit de ea şi ar fi hărţuit-o. Mai mult, gravida ar fi fost chiar abuzată de bărbatul de 72 de ani, iar anchetatorii au luat probe ADN şi pentru a stabili dacă ucigaşul este tatăl bebeluşului.

Rudele fetei s-au întors din Italia pentru a ridica trupul său de la Institutul de Medicină Legală.

Bărbatul a fost arestat preventiv și riscă închisoare pe viaţă pentru omor calificat.