Ce a fost obligat Patrick Mouratoglou să facă după victoria Simonei Halep în faţa lui Coco Gauff. Gest surprinzător al americancei după meci

Simona Halep este în formă şi pare că şi colaborarea cu Patrick Mouratoglou îi prieşte. Sportiva din România s-a calificat în sferturi la turneul de la Madrid. Victoria în faţa americancei Coco Gauff i-a adus şi câştigarea unui pariu cu staff-ul său. Aşa că la finalul meciului cu Coco, Simona Halep s-a bucurat nu doar pentru victoria de pe teren.

03 mai 2022, 10:09
Ce a fost obligat Patrick Mouratoglou să facă după victoria Simonei Halep în faţa lui Coco Gauff. Gest surprinzător al americancei după meci

Simona Halep și-a continuat parcursul perfect de la Madrid și a învins-o în minimum de seturi, 6-4, 6-4, pe Cori Gauff, calificâdu-se în sferturi. De asemenea, Simona Halep a câștigat un pariu împotriva noului ei antrenor, obligându-l să facă mai multe flotări după o nouă victorie la Caja Magica.

”Încă o victorie a Simonei înseamnă că trebuie să fac 30 de flotări”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram, unde a publicat un material video cu momentul în care execută exercițiile fizice.

În imagini apare şi Simona Halep care se amuză copios în timp ce staff-ul ei, inclusiv Patrick Mouratoglou, fac flotări.

Simona Halep, poziţie surprinzătoare faţă de suspendarea jucătorilor ruşi şi bieloruşi. Ce spune fostul lider WTA despre războiul din Ucraina

Coco Gauff a răbfunit după înfrângerea suferită în faţa Simonei Halep. Americanca a fost filmată plângând pe culoarul dintre două terenuri ale complexului de la Caja Majica. Alături de ea era tatăl ei.