Ce a găsit o timişoreancă sub un piept de miel cumpărat dintr-un supermarket: Să vă fie ruşine FOTO

O femeie de religie catolică din Timişoara a avut o surpriză neplăcută chiar în Vinerea Mare. Astfel, ea a cumpărat o caserolă de piept de miel dintr-un hyperrmarket, însă acasă a constatat că sub bucata de carne, angajaţii măcelăriei au ascuns şi capul animalului.

RomaniaTV.net
07 apr. 2015, 16:08

Deoarece se afla în mijlocul pregătirilor de Paşte, cumpărătoarea nu a mai avut timp să meargă la Protecţia Consumatorului, însă şi-a informat pe prietenii de pe Facebook cu privire la ce pot păţi dacă achiziţionează carne de miel din magazinul respectiv, potrivit Live Timişoara.

Citeşte şi REŢETĂ DE PAŞTE. Miel în sos de iaurt, ca la machedoni

Am fost şocată să văd că sub bucăţica de carne au ascuns şi capul de miel. Aveam impresia că la caserolă e cel mai sigur. Am cântărit şi aveau aproximativ cam aceeaşi greutate … deci jumate de cap era cât câteva coaste. Am aflat că o colegă a păţit la fel cu o pulpă de viţel la caserolă. Dedesubt erau roluri cu tendoane şi pielite. Clar că nu vorbim despre o simplă greşeală, are treaba cu cântarul. Dacă aveam timp mergeam înapoi, dar eram în mijlocul pregătirilor„, a declarat femeia.

Citeşte şi Papa Francisc, ANUNŢ ŞOC pentru creştini. „Nu mai mâncaţi miel de Paşte….”