Mesaj cutremurător transmis de Oana Roman, la 4 zile de la înmormântarea mamei sale: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta”

Oana Roman a transmis un mesaj extrem de emoționant pe contul său de Instagram la 4 zile de la înmormântarea mamei ei. Cu ochii în lacrimi, fiica Mioarei Roman, a vorbit despre moștenirea pe care o lasă în lume mama ei.

01 mart. 2024, 17:10
Mesaj cutremurător transmis de Oana Roman, la 4 zile de la înmormântarea mamei sale: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta”
Mesaj cutremurător transmis de Oana Roman, la 4 zile de la înmormântarea mamei sale: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta”

La patru zile de la ceremonia funerară a Mioarei Roman, Oana Roman și-a pus sufletul pe tavă și a transmis câteva gânduri sensibile pe una dintre platformele de socializare. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că mama ei a fost însoțită pe ultimul său drum cu extrem de multă decență și că a lăsat în urmă o „moștenire umană, intelectuală și spirituală, probabil unică”.

Citește și: Clipe grele pentru Oana Roman. A chemat ambulanța în miez de noapte, la câteva ore după ce și-a înmormântat mama

Cu câteva ore în urmă, Oana Roman a transmis câteva cuvinte emoționante prin intermediul contului său de Instagram. Fiica regretatei Mioara Roman este profund marcată de pierderea mamei sale și a dorit să împărtășească puțin din sentimentele sale cu cei care o urmăresc în mediul online, mulți dintre aceștia trimitându-i sute de mesaje de încurajare.

„Am simțit nevoia să vorbesc un pic cu voi ca să vă mulțumesc în primul rând pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru toate gândurile pe care mi le-ați trimis, pentru toată susținerea pe care am primit-o, pentru puterea pe care mi-ați dat-o și voi fiind cu sufletul alături de mine în această perioadă atât de grea. (…) Vă sunt recunoscătoare pentru că am simțit o putere și o energie extraordinară din partea voastră”, a spus la început Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman și a Mioarei Roman a mărturisit că mama ei s-a stins din viață în somn, așa cum și-a dorit. De asemenea, vedeta a precizat că aceasta a avut parte de cele mai bune îngrijiri la centrul de recuperare în care a stat în ultimii ani. Oana Roman nu a vrut să comenteze răutățile apărute în ultimele zile și a preferat să ignore cuvintele urâte.

„Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn și mama a fost petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat și așa cum trebuia și mă bucur că am reușit să fac asta pentru ea. Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și o voi face în continuare. Eu cred că nu e creștinește să-i judecăm pe alții, nu e creștinește să tragem concluzii despre lucruri pe care nu le cunoaștem, nu e creștinește să acuzăm, să comentăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce e vorba și când nu am fost acolo, în necunoștință de cauză totală, așa că eu consider că judecata celorlalți pe mine nu mă privește”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Cu lacrimi în ochi, Oana Roman a vorbit cu multă emoție despre mama ei. Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie la vârsta de 83 de ani, după ce problemele de sănătate se agravaseră în ultima perioadă.

„Mama a fost, și este și va rămâne un om absolut fabulos, un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică. Asta e ceea ce rămâne în urma ei, asta e ceea ce va dăinui peste timp despre ea și a fost probabil una dintre cele mai respectate, apreciate, iubite și distinse femei din această țară și mă mândresc că a fost mama mea și că am putut să-i ofer până în ultima secundă tot ce a fost mai bun. Mama a meritat și a primit tot ce a fost mai bun. A fost iubită foarte mult, îngrijită astfel încât să i se prelungească viața atât de mult cât s-a putut și a fost privegheată și petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat, în decență, în frumos, în iubire, într-un mod impecabil și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta pentru ea până în ultima secundă. Închei aici și promit că o să mai revin. Mulțumesc mult tuturor”, a încheiat Oana Roman.

Citește și: Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Oana Roman nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale