Ce a mai rămas din vila lui Irinel Columbeanu, după nouă ore în care a ars ca o torţă – FOTO

Vila de lux din Izvorani, unde Irinel Columbeanu a petrecut cele mai frumoase etape din viaţa lui s-a transformat acum într-o ruină, după ce timp de nouă ore aceasta a ars ca o torţă. De altfel, nici după 12 ore pompierii nu reuşiseră să stingă complet incendiul.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 20:40

Din primele informații, se pare că focul a pornit de la subsolul clădirii și cuprins apoi parterul și etajul. Din fericire, la momentul izbucnirii incendiului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare.

Pompierii au fost alertaţi sâmbătă după-amiază că o vilă din Izvorani a izbucnit în flăcări. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale și 2 autoscări, conform informațiilor IGSU. Incendiul se întinde pe o suprafață de aproximativ 1000 de mp.

„Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 1.000 mp. Nu sunt informaţii privind persoane rănite”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. Incendiul s-a extins de la subsol catre parter si etaj. Se actioneaza circular, pe toate laturile cladirii, a mai informat ISU.

Din fericire, imobilul era nelocuit. Vila era scoasă la vânzare. Fostul proprietar s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament cu două camere într-un cartier rezidențial de la marginea Capitalei.

Citeşte şi: Vila lui Irinel Columbeanu, mistuită de un INCENDIU IMENS. Pompierii au intervenit cu 10 AUTOSPECIALE