Vila lui Irinel Columbeanu, mistuită de un INCENDIU IMENS. Pompierii au intervenit cu 10 AUTOSPECIALE

Un incendiu a cuprins, sâmbătă după-amiază, o vilă din Izvorani, de pe strada Jandarmeiri. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale și 2 autoscări, conform informațiilor IGSU. Incendiul se întinde pe o suprafață de aproximativ 1000 de mp.

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 13:59

Vila i-a aparţinut cunoscutului om de afaceri Irinel Columbeanu, dar acesta a pierdut-o după ce a fost executat silit pentru datorii la bănci.

„Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 1.000 mp. Nu sunt informaţii privind persoane rănite”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. Incendiul s-a extins de la subsol catre parter si etaj. Se actioneaza circular, pe toate laturile cladirii, a mai informat ISU.

Vila de lux a lui Irinel Columbeanu, scoasă la VÂNZARE şi la ÎNCHIRIERE. Cât costă să stai în Palatul de la Izvorani FOTO

Vila care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu era scoasă la vânzare și era nelocuită. Fostul proprietar s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament cu două camere într-un cartier rezidențial de la marginea Capitalei.
Citeşte întreaga ştire: Arde fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani. Intervin 10 mașini de pompieri

Suprafața vilei P+1, pe care se manifestă incendiul, este de aproximativ 1.000 mp. Nu sunt informații privind persoane rănite.