Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei? Ce spune despre relația cu Ibrahim

Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei? Căsnicia fostei soții a lui Pepe și a partenerului ei, Ibrahim, a fost subiectul unor zvonuri care au anunțat o posibilă despărțire. Cu toate acestea, vedeta a decis să pună capăt acestor speculații.

06 mart. 2023, 20:04
Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei? Ce spune despre relația cu Ibrahim
Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei?

Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei? Vedeta a dezvăluit că, în orice relație, există momente mai dificile, dar că nu există nicio problemă majoră între ea și soțul ei.

Vedeta și soțul ei, care au fost căsătoriți în ultimii ani și au o familie frumoasă, par mai fericiți ca niciodată. În trecut, cei doi au fost fotografiați în timp ce își arătau afecțiunea unul față de celălalt, făcând gesturi tandre în public. Acest lucru a stârnit entuziasmul fanilor lor, dar și interesul presei pentru viața lor personală.

Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei?

Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă”, a spus Raluca.

Chiar dacă despre despărțirea cuplului au răscolit lumea mondenă, Raluca Pastramă și Ibrahim par să-și consolideze relația, trecând împreună prin perioadele mai grele. În final, vedeta a concluzionat: ”Noi suntem bine, suntem împreună și ne iu  bim. Cei care au lansat aceste zvonuri sunt oameni care nu au alte ocupații”.

Citește și: Pepe are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. ”Au venit și au propus multe”

Raluca Pastramă a născut al treilea copil

Fosta soţie a lui Pepe a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Extrem de bucuroasă, a publicat deja primele imagini cu bebeluşul. În urmă cu două zile, Raluca Pastramă a devenit soţia lui Ibrahim. Bruneta a adus pe lume, luni, o fetiţă. Soțul ei, Ibrahim, a publicat pe pagina sa de Instagram și prima imagine de la maternitate, acolo unde a venit pe lume primul său copil.

Ibrahim a anunțat că fetiţa sa se va numi Maryam. ”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Maryam este al treilea copil pe care Raluca Pastramă îl aduce pe lume. Fetiţa e aşteptată acasă de cele două surori.