Florin Pastramă și-a petrecut aniversarea în Dubai. Soția lui, Brigitte, i-a oferit un cadou special: „Am venit doi, poate plecăm trei”

Florin Pastramă a primit de ziua lui de naștere, din partea soției sale, Brigitte, o vacanță în Dubai.

14 mart. 2023, 11:47
Florin Pastramă și-a petrecut aniversarea în Dubai. Soția lui, Brigitte, i-a oferit un cadou special: „Am venit doi, poate plecăm trei”
Florin Pastramă și Brigitte petrec în Dubai

Florin Pastramă a avut parte de o aniversare fastuoasă. Briggite i-a oferit un bilet de avion spre Dubai, unde, recent, cei doi au cumpărat un apartament.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Florin Pastramă va petrece seara alături de soția sa într-un restaurant libanez la fântânile Burj Khalifa.

„Diseară ieșim cu familia. Sora mea cea mică a venit cu soțul și cu fiul ei și cu încă un prieten , Cristi, o să luăm masa la fântâni. O să mâncăm libanez și o să ne uităm la Burj cum se aprinde și cum se luminează. Acolo e restaurantul nostru preferat și Florin a vrut acolo”, a declarat Brigitte Pastramă.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă se iubesc mai mult ca oricând! Cum au reușit cei doi soți să își salveze căsnicia

Brigitte a declarat, potrivit antenastars.ro, că ea și Florin Pastramă sunt pregătiți sp devină părinți. Bărbatul i-a mulțumit divinității pentru soția lui și a sigerat că și-ar dori să aibă un copil alături de aceasta.

„Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru Brigitte, așa cum o știți voi, ea e cadoul pentru mine. Eu aștept cadoul diseară de la Brigitte. Am venir doi, poate plecăm trei”, a declarat Florin.

Citește și: Brigitte Pastramă își ia adio de la România. Bruneta s-a hotărât să facă pasul cel mare: Se mută în Dubai!

Cei doi muncesc de ziua lui Florin, ocupându-se de amenajarea apartamentului lor din Dubai. Aceștia au făcut deja cumpărături pentru a-și achiziționa luminile pentru noua locuință. Cuplul are planuri de a schimba și alte lucruri din apartament, spre exemplu faianța și podeaua.

Brigitte este foarte încântată că au reușit să finalizeze toate formalitățile pentru a deveni rezidenți în Dubai și și-a propus să se simtă cât se poate de bine, alături de Florin, în noua casă.