Ce a păţit o tânără care a intrat pe teren să joace fotbal. Imaginile au devenit virale pe Internet

Ce a păţit o tânără care a intrat pe teren, să joace fotbal. O fată a venit într-un parc și a început să se joace cu un băiat cu o minge de fotbal. Tânăra a dat dovadă că știe să ”manevreze” balonul, însă până când un alt copil a spus ”Gata!”.

11 aug. 2022, 21:44

Ce a păţit o tânără care a intrat pe teren, să joace fotbal. Probabil supărat că nu i se dădea atenție, copilul, fratele celui implicat în joc, a venit în sprint către fată și a intrat prin alunecare, realizând un taclinkg ”a la Gattuso”, fostul mijlocaș defensiv al lui AC Milan cunoscut pentru agresivitatea din teren.

Citeşte şi: Fotbalist de 20 ani, mort într-un teribil accident. A fost spulberat de un taxi

Ce a păţit o tânără care a intrat pe teren, să joace fotbal

Femeia a fost doborâtă de intervenția copilului și, după câteva momente în care a părut surprinsă de ceea ce tocmai se întâmplase, a început să râdă în hohote. Publicația spaniolă Marca a prezentat momentul amuzant și a titrat: ”Când te joci cu un prieten în parc și un copil are o intrare criminală asupra ta”.

Boala de care suferă David Beckham

În vârstă de 47 de ani, fostul fotbalist și-a anunțat recent fanii pe reţelele de socializare că se confruntă cu probleme de sănătate, mai exact suferă de o afecțiune destul de obișnuită în sezonul cald, însă, în egală măsură, neplăcută.

Deși nu a pomenit până acum despre această problemă, iar postarea a dispărut ulterior, fostul mare fotbalist și-a anunțat fanii că suferă de o afecțiune cronică, rinită alergică. „Rinita alergică s-a instalat. Îmi lăcrimează ochii‘, a dezvăluit David Beckham.

Rinita alergică, cunoscută și ca „febra fânului”, este un grup de simptome care afectează nasul și se dezvoltă atunci când sistemul imun devine sensibil și reacționează exagerat la ceva din mediu care, de obicei, nu determina probleme la majoritatea oamenilor.

Persoanele afectate resimt simptome alergice la polen sau chiar la stropii de salivă ai câinilor sau pisicilor. Rinita alergică se manifestă prin congestie nazală, strănut, mâncărimi, dureri de cap și chiar cearcăne. chiar dacă nu este o afecțiune gravă, disconfortul resimțit în acest caz este destul de mare, această afecțiune creând, printre altele, probleme de respirație.