Fotbalist de 20 ani, mort într-un teribil accident. A fost spulberat de un taxi

Tragedie în fotbal, după ce un mare jucător a murit într-un cumplit accident. Avea doar 20 de ani.

13 iun. 2022, 22:31
Fotbalist de 20 ani, mort într-un teribil accident. A fost spulberat de un taxi

Fostul jucător de la Academia Chelsea, Joe Reay, a murit după ce a fost lovit sâmbătă de un taxi. Tânărul de 20 de ani, care a jucat alături de britanicul Adam Gemili la Chelsea, a fost lovit de vehicul la primele ore ale zilei de sâmbătă.

Rapoartele susțin că Reay pleca de la cina unui sportiv la Woking Football Club, unde boxerul retras Frank Bruno era un invitat.

Mihaela Buzărnescu, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui. „Nu știu dacă sunt blestemată!”
„Joe ar fi împlinit 21 de ani luna aceasta, iar tatăl său a plănuit să-l trimită pe el și pe colegii lui la Vegas – este pur și simplu groaznic”, a spus regizorul de la Woking, Peter Jordan, citat de London Evening Standard.

Sportivul urma să o vadă echipa Chelsea jucând chiar în ziua în care a fost ucis. Reay urma sa implineasca 21 de ani luna viitoare. Acesta a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Academiei lui Chelsea, insa o accidentare l-a tinut departe de teren pentru cateva luni, iar apoi a fost transferat la FC Woking.

Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare. Pentru ce a fost pedepsit fostul dinamovist
„Familia este devastata, nimeni nu intelege cum de s-a intamplat asta ceva! Si clubul nostru este devastat de aceasta veste!”, spune cu regret presedintele de la FC Woking.